Οι Slipknot ανακοίνωσαν το νέο τους τραγούδι
Music

Οι Slipknot ανακοίνωσαν το νέο τους τραγούδι

Δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να ακούσουμε ένα πρώτο δείγμα της δουλειάς των Slipknot με το νέο τους ντράμερ. Το συγκρότημα, με μία κίνηση που δεν συνηθίζει, ανακοίνωσε στα social media ότι έχει έτοιμο ένα νέο τραγούδι με τίτλο Long May You Die.

Δεν μας είπαν πότε θα κυκλοφορήσει, αλλά λογικά δεν θα αργήσει. «Οι οπαδοί των Slipknot συζητούν μεταξύ τους για  ένα νέο τραγούδι με τίτλο Long May You Die που γράφτηκε και ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια των πρόσφατων sessions. Έχετε δίκιο, έχετε απόλυτο δίκιο» ήταν το μήνυμα τους.

Μέσα από την ανακοίνωση γίνεται ξεκάθαρο ότι το τραγούδι δεν είναι απομεινάρι της προηγούμενης εποχής τους και είναι φρέσκο, ενώ έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που είπε ο Eloy Casagrande στην πρώτη του συνέντευξη ως μέλος της μπάντας. Ότι έγραψαν δηλαδή νέο υλικό, αλλά όταν μίλησε δεν ήξερε που και πώς θα χρησιμοποιηθεί αυτό.

Οι Slipknot γιορτάζουν φέτος τα 25 τους χρόνια και έχουν νέες στολές, μάσκες αλλά και μία περιοδεία που θα τους φέρει από την Ευρώπη τον χειμώνα. Θυμίζουμε ότι πέρυσι είχαν κυκλοφορήσει άλλο ένα νέο τραγούδι, το Bone Church, που αποτέλεσε το κλείσιμο της αυλαίας στην εποχή με τον Jay Weinberg στα ντραμς και δεν αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σε νέα κυκλοφορία.

Πάντως μέσα στη χρονιά περιμένουμε την κυκλοφορία του Look Outside Your Window του άλμπουμ που ηχογραφήθηκε το 2008, παράλληλα με το All Hope Is Gone, αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Βέβαια, σχεδόν κάθε χρόνο ακούμε ότι μπορεί να κυκλοφορήσει, έτσι κρατάμε πάντα μικρό καλάθι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: