O νέος ντράμερ των Slipknot αποκαλύπτει το πώς έγινε μέλος τους
Music

O νέος ντράμερ των Slipknot αποκαλύπτει το πώς έγινε μέλος τους

Οι Slipknot βρήκαν νέο ντράμερ στο πρόσωπο του Eloy Casagrande που αποτελεί και επίσημα μέλος τους εδώ και μερικές εβδομάδες. O 33χρονος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη για το θέμα σε site της πατρίδας του (Βραζιλία) και εκεί μας προσφέρει ένα timeline των εξελίξεων.

«Η πρόσκληση ήρθε τον Δεκέμβριο, μέσω του μάνατζερ τους. Με ρώτησε αν με ενδιέφερε πρώτα η οντισιόν. Δέχτηκα. Μου ζήτησαν να ηχογραφήσω και να τους στείλω μερικά βίντεο. Αρχικά ήταν τρία τραγούδια, μετά μου ζήτησαν άλλα τρία και με ρώτησαν αν είχα σκοπό να ταξιδέψω το επόμενο διάστημα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και ήταν προγραμματισμένο να κάνω κάποιες εμφανίσεις» είπε αρχικά ο Eloy.

Βέβαια σε συνέντευξη του ο Jim Root, είπε ότι ο Eloy ήταν αυτός που επικοινώνησε πρώτος στέλνοντας μερικά demo, αλλά δεν θα κολλήσουμε τώρα στις λεπτομέρειες. Συνεχίζουμε με τον Eloy Casagrande.

«Πέρασα 5 μέρες στο Παλμ Σπρινγκς, κάνοντας πρόβες με ολόκληρο το συγκρότημα. Μετά μου ζήτησαν να παρατείνω την παραμονή μου για άλλες 5 μέρες, ώστε να καταγράψουμε κάποια πράγματα. Νομίζω ότι ήταν και αυτό μέρος της οντισιόν, μου έριξαν νέες ιδέες για να δουν πώς λειτουργώ στη σύνθεση των τραγουδιών. Ήθελαν να με δοκιμάσουν με κάθε τρόπο».

Ο νέος ντράμερ της μπάντας, τονίζει ότι χρειάστηκε να μάθει πολλά περισσότερα τραγούδια από όσα υπολόγιζε, ενώ ακόμα και όταν έμαθε όσα του είχαν πει, τον έβαλαν να παίξει κι άλλα. Έγραψε μαζί τους και νέο υλικό, αλλά δεν έχει ιδέα αν θα χρησιμοποιηθεί κάπου στο μέλλον.

Τέλος αναφέρθηκε στη αποχώρηση του από τους Sepultura, που είχαν ήδη ανακοίνωση την τελευταία τους περιοδεία.

«Έλαβα την πρόσκληση για οντισιόν μετά την ανακοίνωση της τελευταίας περιοδείας των Sepultura. O λόγος που συμφώνησα να κάνω οντισιόν, ήταν το τέλος των Sepultura. Το συγκρότημα επρόκειτο να διαλυθεί και δεν ήθελα να σταματήσω να παίζω ντραμς στα 33 μου. Είχα μια συνομιλία με τους Slipknot, ρώτησα για το πρόγραμμά τους και αν θα ήταν δυνατό να κάνω και τα δύο, αλλά μου είπαν όχι, θα έπρεπε να είμαι αποκλειστικά στους Slipknot. Ήταν λοιπόν η απόφασή μου να φύγω από τους Sepultura. Ήταν περίπλοκο, τους είπα όταν έκλεισα τη συμφωνία στις 5 ή 6 Φεβρουαρίου. Εκείνη ακριβώς την ημέρα κάλεσα μια συνάντηση και εξήγησα την κατάσταση. Ήταν μία προσωπική απόφαση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.