Ο Sivert Hoyem θα εμφανιστεί και στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο
Music

Ο Sivert Hoyem θα εμφανιστεί και στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο

Ο «δικός μας» Sivert Hoyem προσθέτει και την Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 28 Απριλίου, στο συναυλιακό ταξίδι του στην αγαπημένη του Ελλάδα! Την επόμενη βραδιά από το club show του στο αθηναϊκό Floyd, ο μοναδικός καλλιτέχνης δίνει μουσικό παρόν στο Principal Club Theater, επιστρέφοντας σε μία πόλη που τον έχει αγαπήσει πολύ και περιμένει να τον αγκαλιάσει ξανά.

For one night only, για μία βραδιά μόνο, μια βραδιά προσωπική, οικεία, τρυφερή που θα ενθουσιάσει τους φίλους του στη συμπρωτεύουσα οι οποίοι δεν τον έχουν απολαύσει ζωντανά εδώ και οχτώ ολόκληρα χρόνια – τόσα έχουν περάσει από την τελευταία του εμφάνιση τον Απρίλιο του ’16 και πάλι στο Principal Club!

Μία ξεχωριστή επανασύνδεση με τους λάτρεις της μουσικής του στη Βόρεια Ελλάδα, ένα ξεχωριστό live με τη συνοδεία της θαυμάσιας μπάντας του, μια διαφορετική εμφάνιση μετά τις αξέχαστες στιγμές που μας χάρισε στη σκηνή του Ηρωδείου το 2016 ή τα live των προηγούμενων ετών με τους Madrugada, στο Paok Sports Arena, στο Tae Kwon Do, στο Καλλιμάρμαρο και σε μεγάλα φεστιβάλ της χώρας.

Μαζί του φέρνει τα τραγούδια που οι φίλοι του έχουν αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια, Sleepwalking Man, Theaving Heart, Moon Landing, Give it a Whirl, κομμάτια όπως τα Aim For The Heart, Two Green Feathers από τον τελευταίο του δίσκο, On an island, που κυκλοφόρησε στα τέλη του Ιανουαρίου και φυσικά πολλά τραγούδια των Madrugada.

Ο Sivert Høyem είναι ένας σπάνιος καλλιτέχνης, βαθιά ανθρώπινος και ευαίσθητος. Μπορεί να έρχεται από τον παγωμένο Βορρά αλλά η θέρμη της φωνής και της μουσικής του λιώνει και τις πιο κρύες καρδιές!

Θα είναι μαζί μας για να μας ζεστάνει την Κυριακή 28 Απριλίου στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τον Sivert Høyem
https://siverthoyem.com/
facebook | instagram | youtube | twitter

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά άμεσα

Τιμές Εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 43 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: more.com
τηλεφωνικά 211 7700 000
more spots
Nova | Public

Δίκτυο Public
Public online: http://tickets.public.gr/
Kαταστήματα Public
https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp

Principal Club Theater
Ανδρέου Γεώργιου 56, 546 27 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310428088

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.