Από το πουθενά και χωρίς καμία προειδοποίηση κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με συμμετοχές από τον Serj Tankian, τον Tony Iommi και τον πρόεδρο της Gibson, Cesar Gueikian. Το τραγούδι έχει τίτλο Deconstruction και βάλαμε να το ακούσουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.
Ένα από τα χαρακτηριστικά riffs του Tony Iommi μας υποδέχθηκε, αλλά για να πούμε την αλήθεια, ο τρόπος που τραγουδάει ο Serj και μοιάζει να προσπαθεί να ακουστεί για κάποιο λόγο σαν τον Ozzy μας ψιλοξενέρωσε.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους συνεργάζονται, με το Patterns μέσα από το προσωπικό άλμπουμ του Iommi το 2000, να είναι σαφώς πολύ ανώτερο.
Οι Florence and the Machine τον Ιούλιο στο Ejekt Festival
Οι 50 καλύτερες rock μπάντες όλων των εποχών σύμφωνα με το Billboard
Οι Three Days Grace έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για το Release Athens
Τέλος από τους Arch Enemy η Alissa White-Gluz μετά από 12 χρόνια
Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.









