H σειρά του Ντάνι Μπόιλ για τους Sex Pistols είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney Plus
Music

H σειρά του Ντάνι Μπόιλ για τους Sex Pistols είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney Plus

Η πρωτότυπη μίνι σειρά «Pistol», που ακολουθεί την ιστορία του θρυλικού κιθαρίστα των Sex Pistols, Steve Jones, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Oscar, Danny Boyle, είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+ με το σύνολο των έξι επεισοδίων της.

Η σειρά είναι βασισμένη στην αυτοβιογραφία του Steve Jones, «Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol», που δημοσιεύθηκε το 2017. Το σενάριο και τη δημιουργία του «Pistol» υπογράφει ο Craig Pearce, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Boyle, Pearce, Tracey Seaward, Gail Lyon, Anita Camarata, Steve Jones, Paul Lee και Hope Hartman. Η σειρά είναι μια παραγωγή της FX Productions.

Το «Pistol» είναι μια πρωτότυπη μίνι σειρά έξι επεισοδίων για την επανάσταση του rock and roll. Η μανιασμένη καταιγίδα στο κέντρο της επανάστασης είναι οι Sex Pistols, ενώ στο επίκεντρο της σειράς βρίσκεται ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος, Steve Jones. Το ξεκαρδιστικό, συναισθηματικό και συχνά συγκινητικό ταξίδι του Jones, μας οδηγεί σε μια καλειδοσκοπική αφήγηση τριών από τα πιο επικά και χαοτικά χρόνια στην ιστορία της μουσικής.

Βασισμένη στην αυτοβιογραφία του Steve Jones, «Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol», η σειρά είναι η ιστορία μιας μπάντας φωνακλάδικων παιδιών της εργατικής τάξης, «χωρίς μέλλον», που τάραξαν το βαρετό και διεφθαρμένο κατεστημένο στον πυρήνα του, απείλησαν να ρίξουν την κυβέρνηση και άλλαξαν για πάντα τη μουσική κουλτούρα.

Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Toby Wallace ως Steve Jones, Jacob Slater ως Paul Cook, Anson Boon ως John Lydon, Christian Lees ως Glen Matlock, Louis Partridge ως Sid Vicious, Sydney Chandler ως Chrissie Hynde, Talulah Riley ως Vivienne Westwood, Maisie Williams ως punk icon Jordan, Emma Appleton ως Nancy Spungen και ο Thomas Brodie-Sangster ως Malcolm McLaren.


Iron Maiden: Τι ώρα ανεβαίνουν στη σκηνή του ΟΑΚΑ

Οι Prodigy επέστρεψαν στη σκηνή με laser-tribute στον Keith Flint

Rage Against the Machine: Σκηνές από τη σαρωτική επιστροφή τους

Οι Slipknot στο Roxx: Όλα όσα μάθαμε για το νέο άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ