Scorpions: Έχουν βγάλει τη λέξη «συνταξιοδότηση» από το λεξικό τους
Music

Scorpions: Έχουν βγάλει τη λέξη «συνταξιοδότηση» από το λεξικό τους

Μπορεί πριν από δέκα χρόνια και βάλε, οι Scoprions να ετοιμάζονταν να πουν αντίο στο κοινό, όμως τελικά η μπάντα συνέχισε την πορεία της και το πρόσφατο Rock Believer έδειξε ότι η δημιουργικότητα τους είναι ακόμα σε πολύ καλά επίπεδα μετά από 50 χρόνια.

Μιλώντας σε site της Πορτογαλίας, ο Klaus Meine τόνισε ότι η μπάντα απολαμβάνει ακόμα αυτό που κάνει και χαίρονται που ο κόσμος είναι ακόμα στο πλευρό τους.

«Απλά μεγαλώνουμε και συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε. Ελπίζουμε ότι οι οπαδοί μας θα το απολαμβάνουν όσο εμείς. Αλλά ποιος θα το πίστευε ότι θα είμασταν ακόμα εδώ μετά από 50 χρόνια. Το πρώτο μας άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1972 και τώρα το Rock Believer φαίνεται ότι έχει μεγάλη αποδοχή από το κόσμο με πολλές θετικές κριτικές. Είναι υπέροχο». 

Ο τραγουδιστής των Scorpions συνέχισε τονίζοντας ότι συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά και δεν σκέφτονται πλέον καθόλου το «αντίο».

«Αλλά ξέρουμε ότι ο δρόμος που έχουμε μπροστά μας είναι πολύ μικρότερος σε σχέση με αυτόν που έχουμε πίσω. Δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο, ούτε φυσικά την επιτυχία. Δουλεύουμε σκληρά και απολαμβάνουμε ακόμα αυτό που κάνουμε. Έχουμε βγάλει τη λέξη συνταξιοδότηση από το λεξικό μας».

Οι Scorpions επιστρέφουν φέτος στην Ελλάδα για μία μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ μαζί με τον Alice Cooper στις 6 Ιουλίου.


Διαψεύδεται η περιοδεία των Rammstein με την Ελλάδα

Netflix – Μάιος 2022: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται

Οι Korn τραγουδάνε Backstreet Boys

Disney Plus: Ανακοίνωσε προσφορά για την Ελλάδα και πολλά νέα για την πρεμιέρα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: