Διαψεύδεται η περιοδεία των Rammstein με την Ελλάδα
Music

Διαψεύδεται η περιοδεία των Rammstein με την Ελλάδα

Νέα εξέλιξη στο θέμα της ανακοίνωσης της περιοδείας των Rammstein που περιελάβανε και την Ελλάδα για το 2023, είχαμε το βράδυ της Τετάρτης. Όπως αναφέρει το RammsteinWorld.com που είναι καλά ενημερωμένο για θέματα της μπάντας, οι ημερομηνίες και οι χώρες που ανακοινώθηκαν δεν ισχύουν.

Με βάση το αρχικό δημοσίευμα που ήρθε από τη σελίδα του βρετανικού Metal Hammer αλλά και αυτά που ακολούθησαν από μεγάλα site του εξωτερικού, σήμερα Τετάρτη θα γινόταν η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα των Rammstein (κάτι που δεν έγινε) και η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινούσε στις 2 Ιουνίου.

Όπως όλα δείχνουν θα μείνουμε με την όρεξη λοιπόν, εκτός και αν μιλάμε για μία υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα οι ημερομηνίες και οι χώρες.

Από την πρώτη στιγμή πάντως έμοιαζε πολύ καλό για να είναι αληθινό, αφού δεν είμαστε συνηθισμένοι να περιλαμβάνεται η Ελλάδα σε περιοδείες με στάδια που ανακοινώνονται πάνω από έναν χρόνο πριν.  Για οτιδήποτε άλλο προκύψει σε αυτή την υπόθεση θα σας ενημερώσουμε.

Το συγκρότημα ξεκινάει σε λίγες ημέρες την περιοδεία του στην Ευρώπη, ενώ το νέο άλμπουμ με τίτλο Zeit, κυκλοφόρησε την προηγούμενη Παρασκευή.


Netflix – Μάιος 2022: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται

Οι Korn τραγουδάνε Backstreet Boys

Disney Plus: Ανακοίνωσε προσφορά για την Ελλάδα και πολλά νέα για την πρεμιέρα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: