Release Athens: Όλες οι λεπτομέρειες της επιστροφής χρημάτων για την ημέρα των Wu-Tang Clan
Music

Release Athens: Όλες οι λεπτομέρειες της επιστροφής χρημάτων για την ημέρα των Wu-Tang Clan

To Release Athens έριξε την αυλαία του την προηγούμενη εβδομάδα, με την εμφάνιση των Wu-Tang Clan, όμως η απουσία τριών μελών του συγκροτήματος κατά την άφιξη τους στην Ελλάδα, οδήγησε τους διοργανωτές του φεστιβάλ, στην απόφαση να δώσουν την επιλογή επιστροφής χρημάτων σε όσους δεν χρησιμοποίησαν το εισιτήριο τους.

Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες που ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης: 

Φίλες & Φίλοι του Release Athens Festival, Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κατόχους εισιτηρίων για την ημέρα εμφάνισης των Wu-tang Clan στις 27.7, ότι σε περίπτωση που δεν κάνατε χρήση του εισιτηρίου σας (Γενικής Εισόδου, VIP ή ΑΜΕΑ) μπορείτε τώρα να αιτηθείτε επιστροφή χρημάτων, ως εξής:

1. Για του κατόχους ημερήσιου εισιτηρίου στις 27.7, παρακαλείσθε να προωθήσετε το αίτημά σας με τίτλο «REFUND REQUEST» στο [email protected], επισυνάπτοντας το εισιτήριό σας προκειμένου να λάβετε επιστροφή της συνολικής του αξίας.
Τα χρήματα πρόκειται να επιστραφούν αυτόματα στον λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά των εισιτηρίων, εφόσον η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά. Σε περίπτωση που η αγορά έγινε σε φυσικό σημείο θα χρειαστούμε το ΙΒΑΝ, το όνομα δικαιούχου του λογαριασμού σας (που θα πρέπει να είναι το ίδιο όνομα με αυτό του κατόχου των εισιτηρίων) καθώς & την επωνυμία της τράπεζας σας.

2. Για του κατόχους διήμερου εισιτηρίου,
– Εάν διαθέτετε διήμερο εισιτήριο για τις 21.6 & 27.7 (Royksopp/Tash Sultana & Wu-Tang Clan) & δεν παρευρεθήκατε στη δεύτερη Φεστιβαλική ημέρα, δικαιούστε επιστροφή αξίας 25 ευρώ.
– Εάν είστε κάτοχοι διήμερου εισιτηρίου για τις 21.7 και 27.7 7 (The Prodigy & Wu-Tang Clan) & δεν παρευρεθήκατε στη δεύτερη Φεστιβαλική ημέρα, δικαιούστε επιστροφή αξίας 40 ευρώ.

Για να λάβετε το αντίστοιχο refund, θα χρειαστεί να προωθήσετε το αίτημά σας με τίτλο «REFUND REQUEST» στο [email protected], επισυνάπτοντας το εισιτήριο για τα οποία αιτήστε επιστροφή χρημάτων. Τα χρήματα πρόκειται να επιστραφούν αυτόματα στον λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά των εισιτηρίων, εφόσον η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά. Σε περίπτωση που η αγορά έγινε σε φυσικό σημείο θα χρειαστούμε το ΙΒΑΝ, το όνομα δικαιούχου του λογαριασμού σας (που θα πρέπει να είναι το ίδιο όνομα με αυτό του κατόχου των εισιτηρίων) καθώς & την επωνυμία της τράπεζας σας.

Το email με το αίτημά σας αυτό, πρέπει να προωθηθεί μέχρι τις 31.8.2023, καθώς διαφορετικά δε θα μπορεί να πραγματοποιηθεί η επιστροφή του αντιτίμου, όπως αυτό έχει οριστεί ανά περίπτωση.
Προσοχή! Η διαδικασία επιστροφής, δεν μπορει να πραγματοποιηθεί τηλεφωνικά.

Αφού γίνει ο σχετικό έλεγχος από το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας, οι επιστροφές θα δρομολογηθούν μετά τις πρώτες δέκα εργάσιμες ημέρες του Σεπτεμβρίου.

Με εκτίμηση, η ομάδα του Release Athens Festival.


Τα 15 αγαπημένα μας άλμπουμ για το 2023 (μέχρι τώρα)

Οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Οι καλύτερες ταινίες των τελευταίων 25 χρόνων

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ