Red Hot Chili Peppers: Πρώτη εμφάνιση με τον John Frusciante μετά από 15 χρόνια!
Music

Red Hot Chili Peppers: Πρώτη εμφάνιση με τον John Frusciante μετά από 15 χρόνια!

Οι Red Hot Chili Peppers είχαν μία τεράστια μέρα την Παρασκευή. Αρχικά είχαμε την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, Unlimited Love, που είναι το πρώτο με τον John frusciante μετά από 16 χρόνια, ενώ η μπάντα το γιόρτασε όχι με μία, ούτε με δύο, αλλά τρεις ζωντανές εμφανίσεις.

Αρχικά έπαιξαν για δύο εκπομπές και του Jimmy Kimmel αλλά και του Jimmy Fallon που είχαν αλλάξει εκπομπές λόγω πρωταπριλιάς, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκαν μπροστά στους οπαδούς τους για ένα σπέσιαλ σετ 11 τραγουδιών στο Fοnda Theatre του Λος Άντζελες.

Εκεί έπαιξαν για πρώτη φορά ζωντανά, τραγούδια από τη νέα τους δουλειά, ενώ να σημειώσουμε ότι ήταν η πρώτη εμφάνιση των Red Hot Chili Peppers με αυτό το line-up από το 2007, πρiν δηλαδή από την αποχώρηση του Frusciante που επέστρεψε για ακόμα μία φορά και ελπίζουμε τελευταία. Πάνω στα ντραμς του Chad Smith θα δείτε γραμμένο το «Taylor» στη μνήμη του Taylor Hawkins που έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=1oIbMKQRIS8


Διαβάστε ακόμα:

O Machine Gun Kelly επιχείρησε να τραγουδήσει το Aerials

House of the Dragon: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα

Obi-Wan Kenobi: Άλλαξε η ημερομηνία πρεμιέρας

Το Disney Plus έρχεται στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ