Red Hot Chili Peppers: Ανακοίνωσαν κι άλλο διπλό άλμπουμ για τον Οκτώβριο
Music

Red Hot Chili Peppers: Ανακοίνωσαν κι άλλο διπλό άλμπουμ για τον Οκτώβριο

Τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία του Unlimited Love που τους έφερε στην κορυφή των charts παγκοσμίως, οι Red Hot Chili Peppers ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν κι άλλο διπλό άλμπουμ και μάλιστα μέσα στη χρονιά.

Ο τίτλος του είναι Return of the Dream Canteen και έρχεται στις 14 Οκτωβρίου.

Στην κιθάρα είναι φυσικά ο John Frusciante και μπορεί να μην έχουμε ακόμα δείγμα μέσα από αυτή τη δουλεία, έχουμε όμως την ανακοίνωση του συγκροτήματος που τα εξηγεί όλα.

Ψάξαμε να βρούμε τον εαυτό μας ως το συγκρότημα που κατά κάποιο τρόπο ήμασταν πάντα. Τζαμάραμε απλά γα διασκέδαση  και μάθαμε μερικά παλιά τραγούδια. Σύντομα ξεκινήσαμε τη μυστηριώδη διαδικασία δημιουργίας νέων τραγουδιών.

Μια όμορφη ανάμειξη χημείας που μας είχε συντροφεύσει εκατοντάδες φορές στη διαδρομή μας. Μόλις ανακαλύψαμε αυτό το ολισθηρό ρεύμα ήχου και όράματος, απλώς συνεχίσαμε την… εξόρυξη. Καθώς ο χρόνος μετατράπηκε σε μια ελαστική ζώνη από υπερμεγέθη εσώρουχα, δεν είχαμε κανένα λόγο να σταματήσουμε να γράφουμε και να λικνιζόμαστε. Έμοιαζε με όνειρο.

Όταν η διαδικασία ολοκληρώθηκε, η κυκλοθυμική αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον και η μαγεία της μουσικής μας είχαν χαρίσει περισσότερα τραγούδια από όσα ξέραμε τι να κάνουμε. Λοιπόν το βρήκαμε. Δύο διπλά άλμπουμ το ένα μετά το άλλο. Το δεύτερο εκ των οποίων έχει τόσο νόημα όσο το πρώτο. Το «Return of the Dream Canteen» είναι όλα όσα είμαστε και ονειρευόμασταν ποτέ να είμαστε. Είναι γεμάτο. Φτιαγμένοo με το αίμα της καρδιάς μας, ειλικρινά δικοί σας, Red Hot Chili Peppers.

red hot chili peppers


H στιγμή που η πλατεία νερού εκτoξεύθηκε στο Spit it Out των Slipknot

Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!

Marvel: Δύο ταινίες Avengers και όλο το πρόγραμμα του MCU

Walking Dead: Ρικ και Μισόν επιστρέφουν με νέα σειρά


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ