Οι Rammstein επιστρέφουν την Πέμπτη!
Music

Οι Rammstein επιστρέφουν την Πέμπτη!

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση του νέου άλμπουμ τους, οι Rammstein είναι έτοιμοι να μας παρουσιάσουν το πρώτο single και λογικά όλες τις λεπτομέρειες για την κυκλοφορία. Το συγκρότημα έχει ανεβάσει μία αντίστροφη μέτρηση στο youtube με το βίντεο να κάνει πρεμιέρα το απόγευμα της Πέμπτης στις 18:00. O τίτλος του βίντεο είναι ZEITkommt που μεταφράζεται ως «Η ώρα έρχεται». Στο site τους υπάρχει μόνο η λέξη ZEIT κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο τίτλος του τραγουδιού.

«Το γεγονός ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε συναυλίες αύξησε τη δημιουργικότητα μας. Είχαμε περισσότερο χρόνο να σκεφτούμε νέα πράγματα και λιγότερους περισπασμούς. Ως αποτέλεσμα ηχογραφήσουμε ένα άλμπουμ που δεν ήταν στο πρόγραμμα μας» δήλωσε πριν από μερικούς μήνες ο πληκτράς της μπάντας, Christian “Flake” Lorenz.  

Οι Rammstein επέστρεψαν δισκογραφικά το 2019 μετά από δέκα χρόνια. Tα συναυλιακά πλάνα τους που είχαν εμφανίσεις σε στάδια της Ευρώπης το 2020, φυσικά δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω πανδημίας, έτσι βρήκαν το χρόνο να μπουν ξανά στο στούντιο για να γράψουν το νέο τους άλμπουμ.

Διαβάστε ακόμα: 

Walking Dead: Μετά το τέλος έρχεται νέα σειρά με Negan και Maggie

Metal Lords: Έρχεται στο Netflix από τον δημιουργό του GOT

Ozzy και Sharon επιστρέφουν στην Αγγλία για να γλιτώσουν τη φορολογία


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ