Οι πρώτες εικόνες μέσα από τον πιο εντυπωσιακό συναυλιακό χώρο του κόσμου
Music

Οι πρώτες εικόνες μέσα από τον πιο εντυπωσιακό συναυλιακό χώρο του κόσμου

Δέκα ημέρες έμειναν μέχρι να ανοίξει τις πύλες της η «Σφαίρα» του Λας Βέγκας, το πιο εντυπωσιακό κτίριο συναυλιών (και όχι μόνο) που έχει φτιαχτεί ποτέ.  Με ύψος 112 και πλάτος 117 μέτρα, είναι το μεγαλύτερο σφαιρικό κτίριο στον κόσμο και το εξωτερικό της είναι καλυμμένο εξ’ ολοκλήρου με οθόνες που μπορούν να προβάλουν τα πάντα και να μετατρέψουν την κατασκευή από… κολοκύθα σε χριστουγεννιάτικη μπάλα και από τη γη στο φεγγάρι!

Με κόστος που ξεπέρασε τα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια, η «Σφαίρα» διαθέτει την καλύτερη και πιο προηγμένη τεχνολογία ήχου και εικόνας, ενώ στα οκτώ επίπεδα του εσωτερικού της θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 20.000 θεατές.

Την αυλαία θα ανοίξουν οι U2 με συνεχόμενες εμφανίσεις, ενώ στις αρχές Οκτωβρίου θα προβληθεί και ένα ντοκιμαντέρ για τον πλανήτη μας, σε σκηνοθεσία του Ντάρεν Αρονόφσκι. Οι πρώτες εικόνες από την οθόνη 18K ήρθαν από τον σκηνοθέτη μέσω instagram και είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές.

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Σεπτέμβριο

O Ville Valo για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το απόλυτο χάος στα γυρίσματα του Duality των Slipknot

Οι Metallica έβγαλαν δεύτερο βίντεο για το Too Far Gone


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ