Προσπάθησε να αναβάλλει τον γάμο του λόγω συναυλίας των Tool και μάλλον δεν θα γίνει γάμος
Music

Προσπάθησε να αναβάλλει τον γάμο του λόγω συναυλίας των Tool και μάλλον δεν θα γίνει γάμος

Ένας φανατικός οπαδός των Tool βρέθηκε μπροστά στο μεγαλύτερο δίλλημα της ζωής του, αν τουλάχιστον πιστέψουμε τη δημοσίευση που έκανε στο reddit. Τι συνέβη, τι συνέβη θα ρωτήσετε γεμάτοι αγωνία και εμείς θα σας πούμε αμέσως, αφού όντως είναι διασκεδαστικό.

Όπως λέει λοιπόν, την ημέρα που είχε προγραμματίσει τον γάμο του, ανακοινώθηκε ότι θα παίξουν στην πόλη του και οι Tool. Προσπάθησε να αλλάξει ημερομηνία στον γάμο του, αλλά η μέλλουσα σύζυγος δεν το πήρε και τόσο ψύχραιμα.

Δείτε τι έγραψε και τι συνέβη στη συνέχεια: 

«Εγώ και η  σύζυγός μου είναι προγραμματισμένο να παντρευτούμε (δυστυχώς) στις 3 Οκτωβρίου, που είναι η ημέρα που οι Tool θα δώσουν συναυλία στην πόλη μας στην πόλη μας το Loveland του Κολοράντο. Έτσι είπα στη γυναίκα μου ότι δεν θέλω να παντρευτούμε εκείνη την ημέρα γιατί παίζουν οι Tool. Αυτό οδήγησε στον χειρότερο καυγά της ζωής μας και πήγε να μείνει με τους με τους γονείς της. Φαίνεται ότι όλοι οι συγγενείς της είναι στο πλευρό της. Τι να κάνω;».

Αν λοιπόν ισχύει όλη αυτή η ιστορία, ο τύπος είναι χαμένος από χέρι. Αρχικά χρησιμοποιεί το «σύζυγος» χωρίς το «μέλλουσα», κάτι που δείχνει ότι δεν έχει ιδιαίτερη επίγνωση της κατάστασης. Επίσης, δεν δείχνει να έχει καταλάβει ακριβώς τι έχει συμβεί και μοιάζει να ελπίζει σε μία μέση λύση που προφανώς και δεν υπάρχει. Μάλλον λοιπόν δεν θα γίνει γάμος εκτός κι αν πάει να παρακαλέσει, αλλά τουλάχιστον θα πάει στη συναυλία, αν δεν έχει άλλες υποχρεώσεις.


Τα 15 αγαπημένα μας άλμπουμ για το 2023 (μέχρι τώρα)

Οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Οι καλύτερες ταινίες των τελευταίων 25 χρόνων

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: