Προσοχή: Το Where is my Mind? των Pixies κλείνει τα ξυπνητήρια!
Music

Προσοχή: Το Where is my Mind? των Pixies κλείνει τα ξυπνητήρια!

Αν έχετε τηλέφωνο με λογισμικό android και έχετε προγραμματίσει το ξυπνητήρι σας να χτυπάει με μουσική ή με λίστες από το Spotify, μπορεί να σας έχει τύχει να μην χτυπήσει ποτέ. Πριν από λίγο καιρό η Google παρουσίασε μια νέα λειτουργία στα τηλέφωνα Android, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να απενεργοποιούν τους συναγερμούς λέγοντας εντολές όπως «stop» ή «snooze».

Ένας χρήστης του Reddit βρήκε όμως ένα περίεργο σφάλμα στη διαδικασία, αφού το ξυπνητήρι του, σε τυχαίες μέρες δεν λειτουργούσε ή σταματούσε γρήγορα. Μετά από αρκετή προσπάθεια βρήκε τελικά τι έφταιγε. Ή μάλλον ποιος έφταιγε. Ή μάλλον ΠΟΙΟΙ έφταιγαν. Οι Pixies!

«Λοιπόν σήμερα το πρωί, ξύπνησα περίπου 5 λεπτά πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι μου και βρήκα το πρόβλημα. Το ξυπνητήρι έχει ρυθμιστεί για αναπαραγωγή μιας λίστας του Spotify και ένα από τα τραγούδια σε αυτήν τη λίστα είναι το “Where is My Mind” των Pixies. Αν γνωρίζετε την πρώτη γραμμή αυτού του τραγουδιού, ίσως ξέρετε πού πάω με αυτό…

Η πρώτη γραμμή στο τραγούδι είναι «Ooohhh STOP», με τη λέξη «stop» να λέγεται πολύ καθαρά. Αυτή η λέξη απενεργοποιούσε το ξυπνητήρι. Δεδομένου ότι είναι μια λίστα με τυχαία σειρά, εμφανίζεται μόνο κάθε τόσο, επομένως δεν συμβαίνει κάθε πρωί».

Για το… θέμα πήρε θέση και το συγκρότημα που ζήτησε συγγνώμη μέσω twitter!

Δείτε στο βίντεο την απόδειξη: 


Ο Bon Jovi ντρέπεται για τα βίντεο από τα δύο πρώτα άλμπουμ της μπάντας

Μπήκαν στο Rock and Roll Hall of Fame οι Rage Against the Machine

Το πρώτο trailer για το δεύτερο μέρος του Dune είναι εδώ

Όλα όσα έγιναν στην δεύτερη εμφάνιση των Metallica στο Άμστερνταμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: