Ο Bon Jovi ντρέπεται για τα βίντεο από τα δύο πρώτα άλμπουμ της μπάντας
Music

Ο Bon Jovi ντρέπεται για τα βίντεο από τα δύο πρώτα άλμπουμ της μπάντας

Αν κάποιος συναντήσει ποτέ τον Jon Bon Jovi και θέλει να τον κάνει να ντραπεί, είναι πάρα πολύ εύκολο. Μπορεί να του δείξει βίντεο από τα δύο πρώτα άλμπουμ της μπάντας. Το είπε ο ίδιος σε συνέντευξη του στον SiriusXM και αναφέρθηκε ειδικά στην πρώτη μεγάλη τους επιτυχία, το Runaway που κυκλοφόρησε το 1984.

«Έπαιρνα το λεωφορείο για διαδρομές στο Μανχάταν, αφού δούλευα σε ένα στούντιο ηχογράφησης. Είχα την τύχη να δουλέψω στο στούντιο. Άλλοι δούλευαν στο σταθμό των λεωφορείων, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Έβλεπα κόσμο που περπατούσε στους δρόμους γύρω από το τούνελ και από εκεί ήρθε η έμπνευση για το τραγούδι» είπε αρχικά ο τραγουδιστής και συνέχισε αναφερόμενος στο βίντεο κλιπ.

«Με ρώτησαν τι βίντεο θα ήθελα και απάντησα ότι δεν ξέρω από αυτά. Έπεσα στην παγίδα και ήρθε η ηλίθια δισκογραφική με τον ηλίθιο σκηνοθέτη που νόμιζε ότι γυρίζει το Fahrenheit 451 και έβαλε την ανιψιά του να πρωταγωνιστήσει. Θέλετε να με ντροπιάσετε; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να με δέσετε σε μία καρέκλα και να μου δείξετε βίντεο από τα δύο πρώτα άλμπουμ μας» τόνισε.

Όπως είπε o Bon Jovi, έπρεπε να φτάσουν στο τρίτο άλμπουμ για να καταλάβουν τι ήθελαν να κάνουν. «Απλά έπρεπε να προμοτάρουμε τις συναυλίες μας με τα βίντεο. Έτσι τα «You Give Love a Bad Name», «Livin» on a Prayer και το “Wanted Dead or Alive” ήταν απλά performance videos. Συνειδητοποιήσαμε ότι αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία». 

Εμείς πάντως θα διαφωνήσουμε για το βίντεο του Runaway, αφού βλέποντας το ελπίζουμε κρυφά να επιστρέψουν αυτές οι εποχές και να είναι τέτοιο το καθημερινό ντύσιμο του κόσμου στο δρόμο. Α! Και να βγαίνουν καπνοί από τους δρόμους.


Μπήκαν στο Rock and Roll Hall of Fame οι Rage Against the Machine

Το πρώτο trailer για το δεύτερο μέρος του Dune είναι εδώ

Όλα όσα έγιναν στην δεύτερη εμφάνιση των Metallica στο Άμστερνταμ

To Black Mirror επιστρέφει: Το πρώτο teaser και όλες οι λεπτομέρειες


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ