Δύο εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους τραγούδια κυκλοφόρησε η Poppy
Music

Δύο εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους τραγούδια κυκλοφόρησε η Poppy

H Poppy ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, σε μία χρονιά που έχει τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω της, μετά τις συνεργασίες σε δύο από τα καλύτερα της χρονιάς, με τους Bad Omens στο VAN και τους Knocked Loose στο Suffocate.

To Negative Spaces κυκλοφορεί στις 15 Νοεμβρίου με τον Jordan Fish (πρώην Bring Me The Horizon), να έχει αναλάβει την παραγωγή αλλά και μέρος των συνθέσεων σε πολλά τραγούδια. Τα δύο πρώτα single ήταν και τα δύο σε μοντέρνα metal μονοπάτια και τώρα έχουμε όχι ένα αλλά δύο ακόμα δείγματα από αυτή τη νέα δουλειά.

Το πρώτο είναι το crystallized που κινείται σε synthpop ρυθμούς, ενώ το Cost of Giving Up επιστρέφει στον πιο σκληρό ήχο μαζί με extreme φωνητικά σε σημεία. H Poppy ξεκίνησε την καριέρα της από το youtube και αποτελεί μέρος της Sumerian Records από το 2020 όταν κυκλοφόρησε το I Disagree που την έβαλε σε metal μονοπάτια.

Το Bloodmoney από εκείνο τον δίσκο ήταν υποψήφιο για metal grammy, και ήταν η πρώτη γυναίκα solo καλλιτέχνης που παίρνει τέτοια υποψηφιότητα. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ της ήταν το Zig του 2023 και είχε μπει στη λίστα με τα αγαπημένα άλμπουμ του Roxx για την προηγούμενη χρονιά.

Είχαμε γράψει τότε: «Μετά από το metal και το grunge η Poppy κάνει μία πιο electronica στροφή,  που διατηρεί όμως αρκετά heavy περάσματα. Προφανώς και κανείς δεν μπορεί να βάλει μία ταμπέλα στη μουσική της, αφού η ίδια φροντίζει να εξελίσσει συνεχώς τον χαρακτήρα που υποδύεται, αλλά μέχρι στιγμής ότι κάνει το κάνει πετυχημένα»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: