Πέθανε στα 49 του ο τραγουδιστής των Crazy Town
Music

Πέθανε στα 49 του ο τραγουδιστής των Crazy Town

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 49 ετών, άφησε ο Shifty Shellshock, που ήταν γνωστός ως ο ένας από τους δύο τραγουδιστές των Crazy Town.

Ο Seth Binzer, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι Crazy Town γνώρισαν μεγάλη επιτυχία με το πρώτο τους άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 1999, πάνω στις χρυσές μέρες του Nu Metal. Το τρίτο single ήταν το Butterfly που έγινε παγκόσμιο χιτ, αλλά ήταν και το υψηλότερο σημείο της καριέρας τους, αφού δεν μπόρεσαν κάνουν ξανά κάτι αντίστοιχο και δικαίως θεωρήθηκαν one-hit wonder.

Λίγο μετά την εμπορική αποτυχία του δεύτερου άλμπουμ τους, το 2002, διαλύθηκαν και κατά καιρούς έκαναν διάφορες απόπειρες να επιστρέψουν χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Ο Shifty Shellshock αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με τις εξαρτήσεις και συχνά-πυκνά γινόταν θέμα για τα προβλήματα του.

Αναλυτικά σε λίγο…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.