Πέθανε στα 25 της η θετή κόρη του Slash
Music

Πέθανε στα 25 της η θετή κόρη του Slash

Τον θάνατο της θετής του κόρης, Lucy-Bleu Knight, θρηνει ο Slash. Η 25χρονη έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη Παρασκευή, ειρηνικά στον ύπνο της, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου τους.

«Η Lucy-Bleu Knight (6 Δεκεμβρίου 1998), αγαπημένη κόρη της Meegan Hodges και του Mark Knight, θετή κόρη της Samantha Somers Knight και του Slash, αδερφή της Scarlet Knight, θετή αδερφή του London και της Cash Hudson, πέθανε ειρηνικά στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια στις 19 Ιουλίου 2024. Η Lucy-Bleu ήταν μια απίστευτα ταλαντούχα καλλιτέχνης, μια παθιασμένη ονειροπόλος και μια γοητευτική, αξιαγάπητη, γλυκιά ψυχή. Η οικογένεια ζητά την προστασία της ιδιωτικής ζωής αυτή τη στιγμή και ζητά να περιοριστούν στο ελάχιστο οι εικασίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης καθώς θρηνούν και επεξεργάζονται αυτήν την καταστροφική απώλεια» αναφέρει η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στα Social Media του Slash.

O κιθαρίστας των Guns N’ Roses βρίσκεται ξανά σε σχέση με την Meegan Hodges από το 2015, ενώ οι δυο τους έχουν παρελθόν από το 1989. Παράλληλα όπως ανακοινώθηκε ακυρώθηκαν οι επερχόμενες τέσσερις προγραμματισμένες συναυλίες του Slash. 

Στο instagram της  Lucy-Bleu Knight, που δούλευε στην εταιρεία μανατζμεντ καλλιτεχνών, Electric Lady, ανέβηκε λίγες ώρες αργότερα ένα μήνυμα σε πρώτο πρόσωπο συνοδευόμενο από μία selfie.

«Είτε σε έκανα να νιώσεις αποκλεισμένος, είτε σε χειραγωγούσα/ σε έλεγξα, είτε σου είπα να παρατήσεις την καθημερινή σου δουλειά ενώ είχα άνεση της οικονομικής υποστήριξης των γονιών μου, είτε έπνιξα πραγματικά προβλήματα σε τοξική θετικότητα,  λυπάμαι.

Αμέτρητες χαμένες ευκαιρίες και συνδέσεις λόγω ενός αηδιαστικά μεγάλου εγώ, της ανασφαλούς καρδιάς και του φόβου ότι θα είμαι ευάλωτη. Είθε η ψυχή μου να μάθει να εξελίσσεται από την κακή δουλειά που έκανα στο να είμαι η Lucy-Bleu. Ειρήνη»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: