Πέθανε ο κιθαρίστας των Saliva
Music

Πέθανε ο κιθαρίστας των Saliva

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 59 ετών άφησε το βράδυ της Τετάρτης ο κιθαρίστας των Saliva, Wayne Swinny. Μία ημέρα νωρίτερα είχε εισαχθή εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

«Με μεγάλη μας λύπη πρέπει να σας ενημερώσουμε για τον θάνατο του αδελφού μας Wayne Swinny. Πέθανε σήμερα το απόγευμα από ξαφνική εγκεφαλική αιμορραγία ενώ ήμασταν σε περιοδεία… Ο Wayne θα λείψει σε όλους όσοι τον γνώριζαν. Σε αγαπάμε, Wayne» ανέφερε το συγκρότημα στην ανακοίνωση του.

«Δεν είμαι καν σίγουρος τι να σκεφτώ ή πώς να νιώσω αυτή τη στιγμή. Πονάει η καρδιά μου για την οικογένεια του, τους φίλους του και όποιον είχε τη χαρά να είναι κοντά του. Πονάει η καρδιά μου για την κόρη του. Λάτρευε αυτό το μικρό κορίτσι τόσο πολύ. Ήταν ένας guitar-hero στη σκηνή με όλα τo rock n roll attitude που ονειρεύονται οι περισσότεροι κιθαρίστες. Εκτός σκηνής ήταν περήφανος πατέρας, ειδικός στους… αρχαίους εξωγήινους και ένας απίστευτος άνθρωπος που δεν είχε εχθρούς! Θα έκανε ότι περνάει από το χέρι του για να βεβαιωθεί ότι πέρασες καλά. Ο Θεός να σε έχει καλά, Wayne. Ξέρω ότι θα ξανασυναντηθούμε» ήταν το μήνυμα του τραγουδιστή της μπάντας Bobby Amaru.

Οι Saliva βρίσκονταν σε περιοδεία και ο Wayne Swinny ανέβηκε για τελευταία φορά στη σκηνή μαζί τους της Δευτέρα 20 Μαρτίου, στη συναυλία της Τρίτης το συγκρότημα έπαιξε με αντικαταστάτη τον Josh Kulack των 9th Planet.

Το συγκρότημα που ιδρύθηκε το 1997, έχει κυκλοφορήσει συνολικά 11 δίσκους και ήταν από τα πιο επιτυχημένα της εποχής που κυριαρχούσε το post-grunge, με με μεγάλες επιτυχίες στα rock ραδιόφωνα της Αμερικής όπως τα Always και Survival of the Sickest.


O Άρχοντας των Δαχτυλιδιών επιστρέφει στους ελληνικούς κινηματογράφους

Rolling Stone: Αυτά είναι τα 100 καλύτερα heavy metal τραγούδια

Τραγούδησε το Holy Diver με χορογραφία… καράτε στο American Idol

Parkway Drive: Τα τραγούδια που μου άλλαξαν τη ζωή


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: