Πέταξε το μικρόφωνο σε θεατή που της έριξε το ποτό του η Cardi B

Roxx |

Η κουβέντα για τη συμπεριφορά του κοινού σε συναυλίες στην Αμερική συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και ένα ακόμα επεισόδιο ήρθε να προστεθεί με ένα συμβάν σε συναυλία της Cardi B. h 30χρονη αντέδρασε άμεσα όταν κάποιος της έριξε το ποτό του ενώ βρισκόταν στη σκηνή και του πέταξε το μικρόφωνο.

Βέβαια η φωνή της συνέχισε να ακούγεται από τα ηχεία, κάτι που προφανώς δείχνει ότι έκανε lip-sync, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Ο 27χρονος, Nicolas Malvagna, συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση και παρενόχληση. 

Άλλο ένα πρόσφατο παράδειγμα με κακή συμπεριφορά από το κοινό, είναι η περίπτωση της Bebe Rexha που χρειάστηκε να κάνει τρία ράμματα, όταν κάποιος της πέταξε ένα iphone και την πέτυχε στο πρόσωπο.

Ο δράστης που συνελήφθη, είπε ότι το έκανε γιατί το θεώρησε αστείο. Αλλά περιστατικά ήταν το χαστούκι στην Ava Max πάνω στη σκηνή από θεατή, ενώ η Pink σταμάτησε τη συναυλία της όταν κάποιος πέταξε πάνω της τις στάχτες της νεκρής μητέρας του.


Τα 15 αγαπημένα μας άλμπουμ για το 2023 (μέχρι τώρα)

Οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Οι καλύτερες ταινίες των τελευταίων 25 χρόνων

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ