Πάρτι με πολύ χορό είχε το βράδυ του Σαββάτου στο Release Athens
Music

Πάρτι με πολύ χορό είχε το βράδυ του Σαββάτου στο Release Athens

Ένα απολαυστικό και χορευτικό βράδυ, πρόσφεραν το βράδυ του Σαββάτου όλα τα ονόματα που ανέβηκαν στη σκηνή της Πλατείας Νερού.Η αρχή έγινε με το DJ set του El Siciliano, ο οποίος αποδείχθηκε κατάλληλος για να ζεστάνει το κοινό που ήρθε από νωρίς στο χώρο. Οι Telenova στη συνέχεια, με την υπέροχη Angeline Armostrong παρουσίασαν όλα τα τραγούδια που έχουν κατακλύσει τα εγχώρια ραδιόφωνα και πραγματοποίησαν την καλύτερη τους εμφάνιση στη Ελλάδα.

Η Jain, αντίστοιχα, στο παρθενικό της show στη χώρα, επιβεβαίωσε όλα όσα ακούγονταν για αυτή όταν ανεβαίνει στη σκηνή: αστείρευτη ενέργεια, ανανεωμένες εκτελέσεις των μεγαλύτερων επιτυχιών της (“Makeba”, “Alright”, “Come” κτλ.) και μια άψογη μπάντα να τη συνοδεύει.

Το φινάλε της βραδιάς ανήκε φυσικά στον Parov Stelar, με τον Αυστριακό μουσικό να στήνει ένα απολαυστικό dance party με επιλογές από ολόκληρη τη δισκογραφία του: “Booty Swing”, “Chambermaid Swing”, “Mambo Rap”, “The Burning Spider” και φυσικά, το “Catgroove” με το οποίο μας αποχαιρέτισε.

Το Release Athens 2024 συνεχίζεται την Πέμπτη 20 Ιουνίου, με τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις των Pulp, The Smile, Ride και Tramhaus.

                              
      
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.