Pantera: Anselmo και Rex Brown θα περιοδεύσουν το 2023!
Music

Pantera: Anselmo και Rex Brown θα περιοδεύσουν το 2023!

Μία τεράστια είδηση αποκάλυψε το βράδυ της Τετάρτης το billboard αφού όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του, ο Phil Anselmo και ο Rex Brown υπέγραψαν συμβόλαιο και θα περιοδεύσουν ως «Pantera» το 2023!

Προφανώς και τίποτα δεν μπορεί να είναι το ίδιο πλέον μετά την τραγική απώλεια του Dimebag Darell το 2004 και τον θάνατο του Vinnie Paul το 2018, έτσι αυτή η περιοδεία αναμένεται να λειτουργήσει ως tribute στα δύο αδέλφια που ίδρυσαν την μπάντα.

Επίσημη δήλωση από τα δύο μέλη δεν έχουμε ακόμα, όμως ένας από τους ανθρώπους που ανέλαβαν να κλείσουν την περιοδεία του 2023 στην Αμερική τόνισε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε με μία τόσο σημαντική μπάντα και θα φέρουμε τη μουσική της ξανά στο κοινό».

Το ποιοι θα αναλάβουν να πάρουν τις θέσεις των αδελφών Abbott στη σκηνή είναι πλέον το τεράστιο ερώτημα και είναι μία κουβέντα που έχει γίνει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Ο Zakk Wylde ως διαχρονικός φίλος της μπάντας είχε ακουστεί ξανά και ξανά ενώ και το όνομα του πρώην ντράμερ των Lamb of God, Chris Adler, είχε γραφτεί ως πιθανό ενδεχόμενο.

Ο Phil Anslemo τα προηγούμενα χρόνια περιόδευσε μαζί με τους Illegals παίζοντας τραγούδια των Pantera που έδωσαν την τελευταία τους συναυλία τον Αύγουστο του 2001 πριν διαλυθούν.


Iron Maiden: Τι ώρα ανεβαίνουν στη σκηνή του ΟΑΚΑ

Οι Prodigy επέστρεψαν στη σκηνή με laser-tribute στον Keith Flint

Rage Against the Machine: Σκηνές από τη σαρωτική επιστροφή τους

Οι Slipknot στο Roxx: Όλα όσα μάθαμε για το νέο άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: