Τι παίζει με τη συναυλία των Rammstein στην Ελλάδα;
Music

Τι παίζει με τη συναυλία των Rammstein στην Ελλάδα;

Update: Διαψεύστηκε η περιοδεία με την Ελλάδα για το 2023. 

Από το μεσημέρι της Τρίτης σήμανε ένας συναγερμός, με την είδηση ότι οι Rammstein θα κάνουν περιοδεία σε στάδια και το 2023 και στο πρόγραμμα τους περιλαμβάνεται και η Ελλάδα για μία εμφάνιση στις 17 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ. Σας γράψαμε από την πρώτη στιγμή ότι περιμένουμε λεπτομέρειες από τον διοργανωτή που έχει αναλάβει τη συναυλία στη χώρα μας.

24 ώρες μετά, υπάρχει μία αβεβαιότητα, που δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αρνητικό αλλά μας κάνει λίγο επιφυλακτικούς μέχρι να υπάρξει οριστική επιβεβαίωση.

Αρχικά να πούμε ότι το πρόγραμμα αυτής της περιοδείας για το 2023, δημοσιεύθηκε στο site του βρετανικού Metal Hammer (loudersound) και στη συνέχεια ανέβηκε σε όλα τα μεγάλα μουσικά site του εξωτερικού. Η ενημέρωση έλεγε ότι οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στις 4 Μαΐου στο επίσημο site της μπάντας, κάτι που προς το παρόν δεν έχει γίνει.

Η αλήθεια είναι ότι με διάφορες κουβέντες που κανάμε με διοργανωτές συναυλιών από την ώρα που έσκασε η είδηση, δεν μας προέκυπτε με σιγουριά κάτι χειροπιαστό, αλλά και πάλι δεν είναι απαραίτητο ότι θα το παραδέχονταν στις κουβέντες μας.

Τώρα, θεωρούμε εξαιρετικά απίθανο να αποτελεί fake news ολόκληρη η περιοδεία, αφού μέχρι τώρα θα είχε διαψευστεί από την μπάντα. Αυτό που δεν αποκλείουμε, είναι κάποιος να βιάστηκε και να συμπεριέλαβε προορισμούς χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις. Όπως και να ‘χει,  με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα μάθουμε σύντομα και θα σας ενημερώσουμε ξανά με την ελπίδα τελικά να δούμε τους Rammstein στη χώρα μας μετά από 13 χρόνια.


Netflix – Μάιος 2022: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται

Οι Korn τραγουδάνε Backstreet Boys

Disney Plus: Ανακοίνωσε προσφορά για την Ελλάδα και πολλά νέα για την πρεμιέρα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: