Όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για το πρόβλημα με τις συναυλίες στο ΟΑΚΑ
Music

Όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για το πρόβλημα με τις συναυλίες στο ΟΑΚΑ

Το μεγάλο θέμα που άνοιξε με το πρόβλημα στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα του ΟΑΚΑ, δεν επηρεάζει φυσικά μόνο τις προγραμματισμένες για τις επόμενες εβδομάδες, ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού.

Το μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας φιλοξένησε το καλοκαίρι που μας πέρασε δύο μεγάλες συναυλίες, των Guns ‘ N Roses και του Andrea Bocelli και φυσικά λέμε «πάλι καλά» που δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα, ενώ το καλοκαίρι του 2024 έχουμε ήδη δύο πολύ μεγάλες συναυλίες στο πρόγραμμα.

Είναι φυσικά οι εμφανίσεις των Coldplay που έγιναν sold-out από τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας των εισιτηρίων και στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένας άλλος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσεις τις συγκεκριμένες εμφανίσεις που είναι προγραμματισμένες για τις αρχές Ιουνίου.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι για το ΟΑΚΑ είχαν «κλειδώσει» άλλες δύο μεγάλες εμφανίσεις το 2024, που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί από τους αντίστοιχους διοργανώτες και ήταν προγραμματισμένο να γίνουν γνωστές μέχρι το τέλος της χρονιάς. Και επειδή εμείς ξέρουμε για δύο, δεν πάει να πει ότι δεν υπάρχουν κι άλλες στα σκαριά, αφού σε αυτές τις περιπτώσεις με τις περιοδείες σε στάδια το πρόγραμμα βγαίνει πολύ νωρίτερα.

Από εδώ και πέρα λοιπόν, αρχίζει ο αγώνας δρόμου, αφού οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης, θα διαρκέσουν περίπου έναν χρόνο. Αν αυτό το διάστημα ισχύσει τελικά, καταλαβαίνουμε όλοι ότι το γήπεδο θα είναι αδύνατο να φιλοξενήσει μεγάλες συναυλίες. Όμως μέχρι να γίνει η δεύτερη μελέτη για να επιβεβαιωθούν τα στοιχεία κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι θα συμβεί.

Είναι κατανοητή λοιπόν η αγωνία του κόσμου, αλλά στη χώρα που βρισκόμαστε έχουμε συνηθίσει στην αγωνία μέχρι την τελευταία στιγμή. Πάντως, επειδή όπως είπαμε και νωρίτερα στο κείμενο, οι παραγωγές που περιλαμβάνουν στάδια είναι τεράστιες, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ότι αν τελικά τα πράγματα προχωρήσουν πιο γρήγορα με τις εργασίες, θα δοθούν οι κατάλληλες εγγυήσεις για την ασφάλεια του κοινού και θα ξέρουμε τι θα γίνει με τα μεγάλα live πολύ νωρίτερα. Μπορεί όχι άμεσα, αλλά σίγουρα μέχρι τις αρχές της επόμενης χρονιάς.


Πως το σκοτάδι παλεύει με το φως στο νέο άλμπουμ των Code Orange

Το πρώτο trailer για την 7η σεζόν του Rick and Morty

Συνέλαβαν ύποπτο για τη δολοφονία του Tupac 27 χρόνια μετά!

Οι ιστορίες πίσω από τα νέα τραγούδια των Baroness


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: