Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Crosses του Chino Moreno

Roxx |

Μετά από πολλά single και διασκευές τα τελευταία χρόνια, οι Crosses του Chino Moreno κυκλοφορούν επιτέλους το δεύτερο άλμπουμ τον Οκτώβριο που μας έρχεται. Ο τίτλος του είναι Goodnight, God Bless, I Love U, Delete και περιλαμβάνει 15 τραγούδια, ανάμεσα τους και μία συνεργασία με τον Robert Smith των Cure.

«Όταν αρχίσαμε να δουλεύουμε στο Goodnight, God Bless, I Love U, Delete., υπήρχε πολύ περισσότερο φως στη ζωή μου, για πολλούς λόγους. Υπάρχει πολύ περισσότερη αισιοδοξία. Ακόμη και τα πιο σκοτεινά θέματα είναι πιο ρομαντικά και δεν προέρχονται από ένα μέρος απελπισίας» δήλωσε ο frontman των Deftones για το νέο άλμπουμ των Crosses, που τον βρίσκει να συνεργάζεται  ξανά με τον Shaun Lopez.Μαζί με την ανακοίνωση κυκλφόρησε και το βίντεο για το Invisible Hand που μπορείτε να δείτε αμέσως μετά το tracklisting και το εξώφυλλο.

01 – “Pleasure”
02 – “Invisible Hand”
03 – “Found”
04 – “Light As A Feather”
05 – “Pulseplagg”
06 – “Runner”
07 – “Big Youth” (feat. El-P)
08 – “End Youth” (Reprise)
09 – “Last Rites”
10 – “Ghost Ride”
11 – “Grace”
12 – “Eraser”
13 – “Natural Selection”
14 – “Girls Float † Boys Cry” (feat. Robert Smith)
15 – “Goodnight, God Bless, I Love U, Delete.” crosses


Τα 15 αγαπημένα μας άλμπουμ για το 2023 (μέχρι τώρα)

Οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Οι καλύτερες ταινίες των τελευταίων 25 χρόνων

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ