Νέο τραγούδι από τον 79χρονο Mick Jagger που ακούγεται ακμαιότατος!
Music

Νέο τραγούδι από τον 79χρονο Mick Jagger που ακούγεται ακμαιότατος!

O Mick Jagger κλείνει φέτος τα 79 του χρόνια, αλλά φρένο δεν πρόκειται να βάλει. Τουλάχιστον, όχι σύντομα, αφού κυκλοφόρησε νέο τραγούδι και ακούγεται ακμαιότατος! O τίτλος του είναι Strange Game και αποτελεί το theme song της νέας σειράς Slow Horses που έρχεται στο Apple TV Plus.

Ο θρυλικός frontman των Rolling Stones έγραψε και ηχογράφησε το τραγούδι μαζί με τον συνθέτη Daniel Pemberton και είναι διαθέσιμο να το ακούσετε σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Η σειρά βασίζεται στα βιβλία του Mick Herron και πρωταγωνιστεί ο Γκάρι Όλντμαν.

O Jagger δήλωσε στο Rolling Stone ότι η έμπνευση για το τραγούδι του ήρθε πιο εύκολα γιατί είχε διαβάσει τα βιβλία. «Έχει μία blues αίσθηση χωρίς να είναι blues» τονίζει. Από την πλευρά του ο Pemberton δήλωσε ενθουσιασμένος για τη συνεργασία αλλά και για το τελικό αποτέλεσμα. Ο Jagger μαζί με τους Rolling Stones θα βγουν σε περιοδεία το καλοκαίρι για να γιορτάσουν τα 60 (ναι, 60) χρόνια της μπάντας.


Διαβάστε ακόμα:

O Machine Gun Kelly επιχείρησε να τραγουδήσει το Aerials

House of the Dragon: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα

Obi-Wan Kenobi: Άλλαξε η ημερομηνία πρεμιέρας

Το Disney Plus έρχεται στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ