Ο Mike Portnoy πήγε σε συναυλία των Dream Theater!
Music

Ο Mike Portnoy πήγε σε συναυλία των Dream Theater!

Δώδεκα χρόνια μετά την αποχώρηση του από τους Dream Theater, ο Mike Portnoy βρέθηκε ξανά με ολόκληρη τη μπάντα, αφού παρακολούθησε ως θεατής τη συναυλία τους το βράδυ της Παρασκευής στη Νέα Υόρκη. «Μετά από 36 χρόνια είδα για πρώτη φορά επιτέλους ζωντανά τους Dream Theater. Ήταν ένα υπέροχο βράδυ και είχα την ευχαριστήση να περάσω χρόνο με τους παλιούς μου φίλους ξανά» έγραψε ο Portnoy στο Facebook.

H δημοσίευση συνοδεύεται από φωτογραφίες που έβγαλε ξεχωριστά με τους John Petrucci, Jordan Rudess, Mike Mangini αλλά και τον James LaBrie, ενώ έσπευσε να διευκρινίσει ότι είδε και τον John Myung, αφού πήγε στη συναυλία με την οικογένεια του, απλά δεν έβγαλαν φωτογραφία.

Ο Portnoy έχει καλές σχέσεις εδώ και χρόνια με τους Petrucci, Rudess και Myung ενώ με τους δύο πρώτους κυκλοφόρησαν πέρυσι το νέο άλμπουμ των Liquid Tension Experiment. Ο μοναδικός που παρέμενε σε απόσταση ήταν ο James LaBrie και δεν αποκλείεται το βράδυ της Παρασκευής να ήταν το πρώτο βήμα στο να έρθουν πιο κοντά.


Διαβάστε ακόμα: 

Metallica: 100.000 δολάρια για τους πρόσφυγες από την Ουκρανία

Σταματάει τις συναυλίες στη Ρωσία η Live Nation

Red Hot Chili Peppers: Κι άλλο τραγούδι από το νέο άλμπουμ

Ozzy και Sharon επιστρέφουν στην Αγγλία για να γλιτώσουν τη φορολογία


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ