Οι Metallica στο Παρίσι: Η έκπληξη για intro και τα δύο τραγούδια που μπήκαν στο setlist
Music

Οι Metallica στο Παρίσι: Η έκπληξη για intro και τα δύο τραγούδια που μπήκαν στο setlist

Όπως φάνηκε ήδη από τις δύο πρώτες εμφανίσεις των Metallica στο Άμστερνταμ για την περιοδεία του 72 Seasons, κάθε συναυλία θα μας δίνει κάτι να συζητάμε. Έτσι έγινε και στο Παρίσι στην πρώτη από τις δύο εμφανίσεις το βράδυ της Τετάρτης.

Το συγκρότημα άλλαξε και πάλι το τραγούδι με το οποίο κάνει την είσοδο του στη σκηνή, έτσι μετά τα instumental, Orion και Call of Ktulu, αυτή τη φορά επέλεξαν το For Whom the Bell Tolls. Αξίζει να σημειώσουμε ότι χρησιμοποιείται εξαιρετικά σπάνια για intro και η τελευταία φορά ήταν στις αρχές του 2016 και όχι σε κανονική συναυλία αλλά σε ένα σπέσιαλ event για τα μέλη του fan club.

Οι Metallica έβαλαν επίσης στο setlist το I Dissapear (μόλις η δέκατη φορά από το 2010 και μετά) αλλά και το Blackened, ενώ από το νέο τους άλμπουμ δεν έκαναν πρεμιέρα σε κανένα από τα τραγούδια που δεν έχουν ακουστεί και επέμειναν στα Lux Aeterna, Sleepwalk my Life Away και το Screaming Suicide. Το τελευταίο μάλιστα παίχτηκε πριν το Fade to Black κάτι που το λες και παράξενη ως επιλογή με βάση το περιεχόμενο των στίχων.

Αυτό που ακολουθεί είναι το setlist και αμέσως μετά έχουμε βίντεο. Οι Metallica παίζουν ξανά στο Παρίσι την Παρασκευή και θα παίξουν εντελώς διαφορετικά τραγούδια.

Setlist:
1. For Whom the Bell Tolls
2. Ride the Lightning
3. Holier Than Thou
4. I Disappear
5. Lux Æterna
6. Screaming Suicide
7. Fade to Black
8. Sleepwalk My Life Away
9. Orion
10. Nothing Else Matters
11. Sad but True
12. The Day That Never Comes
13. Blackened
14. Fuel
15. Seek & Destroy
16. Master of Puppets


Ακούστε τη διασκευή των Ghost στο Phantom of the Opera

Το πιο χαοτικό τραγούδι της καριέρας τους κυκλοφόρησαν οι Avenged Sevenfold

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Queens of the Stone Age

Οι Metallica στέλνουν πλέον το ουίσκι τους και στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: