Σχεδόν δύο μέρες έχουν περάσει από το ιστορικό sold out των Metallica για τη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ στις 9 Μαΐου του 2026 και πλέον η κουβέντα πρέπει να στραφεί αλλού. Και πιο συγκεκριμένα στο ενδεχόμενο να παίξουν και δεύτερη μέρα στη χώρα μας.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε (μεσημέρι Κυριακής), η φημολογία που θέλει το συγκρότημα να παίζει και δεύτερη μέρα στην Ελλάδα, έχει φουντώσει και είναι κάτι που δεν αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός, αλλά σοβαρό και πραγματικό ενδεχόμενο.
Σε καμία περίπτωση δεν γράφαμε κάτι, αν δεν υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις, οπότε να είστε προετοιμασμένοι. Μπορεί να έχουμε καλά νέα ακόμα πολύ πολύ σύντομα.
Από το βράδυ της Παρασκευής σας είχαμε γράψει ότι τα νούμερα των πωλήσεων που κατέγραψε η Ελλάδα και το γρήγορο Sold Out ήταν με διαφορά τα καλύτερα στην Ευρώπη για τους Metallica, κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο και παίζει ρόλο σε αυτό το μονοπάτι της δεύτερης μέρας που βρισκόμαστε τώρα.
Μία μικρή υπομονή λοιπόν για μερικές ώρες ακόμα, γιατί τελικά όπως έγινε και με τους Coldplay πέρυσι, μπορεί να δούμε την ενθουσιώδη ανταπόκριση του ελληνικού κοινού να αλλάζει το αρχικό πλάνο της περιοδείας των Metallica.
Για την πρώτη συναυλία έφυγαν πάνω από 80.000 εισιτήρια και είναι βέβαιο ότι αν τους δούμε ξανά η ανταπόκριση θα πλησιάσει αυτόν τον αριθμό.
Οι Muse επέστρεψαν με νέο single που συνδυάζει βαριές κιθάρες με ηλεκτρονικό ήχο
Οι IDLES στο Release Athens: Μια ωδή στο χάος, την αντίσταση και την καθαρτήρια δύναμη της μουσικής
Το Mindhunter μπορεί να επιστρέψει στο Netflix
«Deliver Me From Nowhere»: Το πρώτο trailer της ταινίας για τον Bruce Springsteen
Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.