Οι Megadeth διασκευάζουν το Delivering the Goods των Judas Priest
Music

Οι Megadeth διασκευάζουν το Delivering the Goods των Judas Priest

Κάνουμε ένα διάλλειμα από τις δηλώσεις του Dave Mustaine που αφορούν τους Metallica (και είναι πολλές τον τελευταίο καιρό), για να ασχοληθούμε με μουσική. Το βράδυ της Δευτέρας έγινε διαθέσιμη η διασκευή των Megadeth στο Delivering the Goods των Judas Priest που είχε ηχογραφηθεί με αφορμή την είσοδο τους στο Rock and Roll Hall of Fame πριν από μερικούς μήνες.

Δεν είχα ιδέα πόσο πολύ είχαν με επηρεάσει, ο Glenn Tipton και οι JUDAS PRIEST στο παίξιμο της κιθάρας μέχρι που πρόσφατα διασκεύασα το “Delivering The Goods” και κατάφερα να τσεκάρω προσεκτικά όλα αυτά τα riff. Ήταν πραγματικά αποκαλυπτικό για μένα πόσο πολύ το παίξιμο του Glenn με είχε επηρεάσει» είχε δηλώσει πρόσφατα ο Dave Mustaine.

To πιο πρόσφατο άλμπουμ των Megadeth με τίτλο The Sick, The Dying… And The Dead! κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο, με το τραγούδι We’ll Be Back να είναι και υποψήφιο για Grammy. Οι Judas Priest βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο νέο τους άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.

Ακούστε τη διασκευή των Megadeth: 


Το νέο Avatar πέρασε τον Τιτανικό και έγινε η τρίτη πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών

Οι Amon Amarth μαζί με τους Kreator στο Release Athens

Το Quantumania έχει το δεύτερο χειρότερο σκορ του MCU στο Rotten Tomatoes

To November Rain έγινε το πρώτο ροκ τραγούδι με δύο δισ. views στο youtube


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: