O Machine Gun Kelly επιχείρησε να τραγουδήσει το Aerials των System of a Down
Music

O Machine Gun Kelly επιχείρησε να τραγουδήσει το Aerials των System of a Down

O Machine Gun Kelly βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας αυτές τις ημέρες στην Αμερική, αφού το νέο του άλμπουμ κυκλοφόρησε την προηγούμενη Παρασκευή και μόνο η ανακοίνωση απομένει για να οριστικοποιηθεί η δεύτερη συνεχόμενη πρωτιά τους στο Billboard.

Και μπορεί να γενικά να είναι αποδέκτης υποτιμητικών σχολίων από ανθρώπους της ροκ μουσικής, αλλά δεν του καίγεται γενικά καρφάκι και το έδειξε στην εκπομπή του Howard Stern. Εκεί βρέθηκε για να μιλήσει για το Mainstream Sellout αλλά του ζητήθηκε να παρουσιάσει και μία διασκευή. Και ενώ θα μπορούσε να επιλέξει κάτι κοντά στο pop-punk είδος που κινείται τα τελευταία χρόνια, αυτός αποφάσισε να τραγουδήσει το Aerials των System of a Down.

Απλησίαστο κομμάτι γενικά, αφού την απόδοση και την ερμηνεία του Serj είναι αδύνατο έστω να τη μιμηθείς, αλλά παρόλα ο Machine Gun Kelly αυτά δεν δίστασε και την ολοκλήρωσε την προσπάθεια του. MVP της κατάστασης σίγουρα η μπάντα που τον συνόδευσε αφού το πήραν πάνω τους στη μεγαλύτερη διάρκεια του τραγουδιού.


Διαβάστε ακόμα:

House of the Dragon: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα

Obi-Wan Kenobi: Άλλαξε η ημερομηνία πρεμιέρας

Foo Fighters: Ακύρωσαν όλες τις εμφανίσεις για το 2022

Το Disney Plus έρχεται στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ