Μάχη Placebo-Machine Gun Kelly για το νούμερο ένα στην Αγγλία
Music

Μάχη Placebo-Machine Gun Kelly για το νούμερο ένα στην Αγγλία

Την Παρασκευή που μας πέρασε κυκλοφόρησε το Never Let me Go, το πρώτο άλμπουμ των Placebo μετά από εννέα χρόνια που αναμενόταν με τεράστιο ενδιαφέρον από τους οπαδούς της μπάντας. Την ίδια μέρα ήρθε και το νέο άλμπουμ του Machine Gun Kelly που έχει κάνει στροφή στο pop-punk με μεγάλη εμπορική επιτυχία τα τελευταία τρία χρόνια.

Αυτά τα δύο άλμπουμ δίνουν μάχη για το νούμερο στην Αγγλία και προσπαθούν να ξεπεράσουν τον Michael Bubble που προς το παρόν προηγείται με μερικές εκατοντάδες. Αν τα καταφέρουν οι Placebo θα πάρουν την πρώτη θέση για πρώτη φορά στην καριέρα τους, όπως και ο MGK που είχε δει το προηγούμενο άλμπουμ του να φτάνει μέχρι το νούμερο 3.

Στην Αμερική δεν υπάρχει καμία συζήτηση, αφού το Mainstream Sellout αναμένεται να πάρει εύκολα την πρώτη θέση και να δώσει στον Machine Gun Kelly το δεύτερο συνεχόμενο νούμερο ένα, με κύριο όπλο του το streaming όπου και σαρώνει.  Στο chart της Αγγλίας θα εμφανιστούν και οι Foo Fighters με το bes-of τους μετά τον θάνατο του Taylor Hawkins.

Οι Placebo έχουν μπει στο αγγλικό top-10 έξι φορές στην καριέρα τους που μετράει πάνω από 25 χρόνια πλέον και η τελευταία φορά ήρθε με το Battle for The Sun που το 2009 είχε φτάσει μέχρι και το νούμερο 8.


Διαβάστε ακόμα:

Foo Fighters: Ακύρωσαν όλες τις εμφανίσεις για το 2022

Το Disney Plus έρχεται στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου

Φιάσκο στα όσκαρ με τις ψηφοφορίες: Στον Ζακ Σνάιντερ και τα δύο βραβεία

Όσκαρ 2022: Καλύτερη ταινία το CODA – Στο Dune τα περισσότερα βραβεία


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ