O Lars Ulrich ακόμα δεν καταλαβαίνει τις αντιδράσεις για το Lulu
Music

O Lars Ulrich ακόμα δεν καταλαβαίνει τις αντιδράσεις για το Lulu

Σχεδόν 12 χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του Lulu, του άλμπουμ που έβγαλαν οι Metallica με τον Lou Reed. Το άλμπουμ θεωρήθηκε ως ένα τεράστιο στραβοπάτημα για τη μπάντα, αφού δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να καταλάβεις ότι τα δύο στυλ δεν κολάκευαν καθόλου το ένα το άλλο.

Ο Lars Urlich έχει όμως αντίθετη άποψη και την εκφράζει στο νέο βιβλίο, The Art Of The Straight Line: My Tai Chi. Μιλώντας για το Lulu λέει ότι ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει τις αντιδράσεις του κόσμου.

«Τι στο διάολο συμβαίνει με το  Lulu που είχε τέτοιου είδους αντίδραση; Δεν μπορώ να το καταλάβω ακριβώς, αλλά χρόνια αργότερα, νομίζω ότι έχει μεγαλώσει αρκετά καλά. Ακούγεται σαν ακόμα σαν motherf*cker. Οπότε μπορώ μόνο να θεωρήσω ότι οι αντιδράσεις οφείλονται σε άγνοια… Πήγε τους θαυμαστές μας σε ένα μέρος που θα ήθελα να πηγαίνουν πιο συχνά.

Ίσως θα ήταν η καλύτερη στιγμή να το κυκλοφορήσουμε τώρα με το τι συμβαίνει έξω στον κόσμο, το χάος. Δεν ξέρω, αλλά είμαι πολύ περήφανος για αυτόν τον δίσκο… Ο James και εγώ βρίσκαμε τρόπους να κινηθούμε μέσα στη μουσική και μετά ο Lou έλεγε “Αυτό είναι. Δεν κάνω άλλο take”. Δεν είναι ο τρόπος που δουλεύαμε συνήθως, αλλά ήταν τόσο όμορφο και υπέροχο, το όλο θέμα».

Εντάξει, προφανώς και το γούστο είναι υποκειμενικό και ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του, αλλά ο Lars είχε θεωρήσει επίσης καλή ιδέα το ταμπούρο του St. Anger, όποτε είναι σίγουρο ότι τα γούστα του δεν ταιριάζουν απαραίτητα με το ευρύ κοινό.

Πάντως για να τα λέμε όλα, το Lulu μας χάρισε το meme του James Hetfield με το I’m The Table, οπότε σε ένα βαθμό δεν τους κρατάμε μανιάτικο.


Rolling Stone: Αυτά είναι τα 100 καλύτερα heavy metal τραγούδια

Ποιο ήταν το μεγάλο πρόβλημα στο φινάλε του Last of Us

To Everything Everywhere All at Once σάρωσε στα όσκαρ

Τέσσερις προσθήκες στις metal μέρες του Release Athens!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ