Οι Lamb of God είναι θυμωμένοι στο νέο τραγούδι τους
Music

Οι Lamb of God είναι θυμωμένοι στο νέο τραγούδι τους

Δύο χρόνια μετά την τελευταία τους δουλειά, οι Lamb of God επιστρέφουν με νέα άλμπουμ. Το Omens έρχεται τον Οκτώβριο και το δελτίο Τύπου το χαρακτηρίζει ως το πιο θυμωμένο της μπάντας κάτι που μπορεί να είναι και υπερβολή, αφού πόσο πιο θυμωμένη να είναι πια η μουσική τους, αλλά μπορεί να είναι και αλήθεια. Θα δείξει.

Το πρώτο single έχει τίτλο Nevermore και μπορείτε να το ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί. «Ο κόσμος έχει τρελαθεί και συνεχίζει να αλλάζει. Αυτή είναι η αντίδραση μας. Είναι ένας τσαντισμένος δίσκος. Είναι ένας πολύ τσαντισμένος δίσκος» τονίσει ο τραγουδιστής των Lamb of God, Randy Blythe.

«Η εσωτερική λειτουργία της μπάντας είναι καλύτερη από ποτέ. Μπορείτε να το ακούσετε στο Omens. Μπορείτε να το δείτε στις εμφανίσεις μας και μπορείτε να το καταλάβετε αν βρεθείτε γύρω μας έστω και για πέντε λεπτά» τονίζει από την πλευρά του ο κιθαρίστας Mark Morton κάτι που αντιλαμβανόμαστε και ως καρφάκι για τον Chris Adler που αποχώρησε πριν από τρία χρόνια από το συγκρότημα.

“Omens” track listing:
01. Nevermore
02. Vanishing
03. To The Grave
04. Ditch
05. Omens
06. Gomorrah
07. Ill Designs
08. Grayscale
09. Denial Mechanism
10. September Song


Τι λέει το Release για το φιάσκο των Bauhaus

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε

Οι Foo Fighters θα τιμήσουν τον Taylor Hawkins με δύο συναυλίες

Joker: Το σίκουελ ανακοινώθηκε – Έτοιμο το σενάριο!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ