Σε κρίσιμη κατάσταση από άγριο ξύλο ο παιδόφιλος τραγουδιστής των Lostprophets
Music

Σε κρίσιμη κατάσταση από άγριο ξύλο ο παιδόφιλος τραγουδιστής των Lostprophets

O Ian Watkins των Lostprophets, εκτίει ποινή φυλάκισης 30 ετών για απεχθή σεξουαλικά εγκλήματα παιδοφιλιάς, αλλά ίσως να μην προλάβει τα εκτίσει. Και αυτό γιατί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από άγριο ξυλοδαρμό και μαχαιριές μέσα στη φυλακή.

Όπως αναφέρει πηγή της Mirror μέσα από τις φυλακές: «Βρέθηκε από αστυνομικούς αφού κρατήθηκε όμηρος από τρεις άλλους κρατούμενους που τον ξυλοκόπησαν το πρωί του Σαββάτου. Είναι σε απειλητική για τη ζωή του κατάσταση και υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να πεθάνει. Αν επιζήσει, θα είναι πολύ τυχερός».

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Watkins πιάστηκε όμηρος από τρεις άλλους κρατούμενους λίγο μετά τις 9 το πρωί του Σαββάτου. Λέγεται ότι υπέστη τραύματα από μαχαίρι και ξυλοδαρμό πριν τελικά απελευθερωθεί από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους περίπου έξι ώρες αργότερα.

Η περίπτωση του Watkins σόκαρε την κοινή γνώμη το 2013, αφού ομολόγησε μία σειρά εγκλημάτων κατά ανηλίκων και μωρών. Ο δικαστής που πήρε την απόφαση τότε, τόνισε, κατά την ανακοίνωση, ότι ο Atkins αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για γυναίκες και παιδιά, ότι οι πράξεις και οι ενέργειες του φτάνουν σε νέα επίπεδα διαστροφής και ότι κάθε λογικός άνθρωπος που εξετάζει τα στοιχειά της υπόθεσης νιώθει οργή, αποστροφή και αηδία.


Τα 15 αγαπημένα μας άλμπουμ για το 2023 (μέχρι τώρα)

Οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Οι καλύτερες ταινίες των τελευταίων 25 χρόνων

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ