Σε κίνδυνο το Download Festival λόγω του κυκλοφοριακού χάους που προκλήθηκε φέτος
Music

Σε κίνδυνο το Download Festival λόγω του κυκλοφοριακού χάους που προκλήθηκε φέτος

Το Download Festival διοργάνωσε φέτος την 20η επέτειο του, επεκτείνοντας τις δραστηριότητες του από τρεις σε τέσσερις ημέρες, όμως η τεράστια κίνηση που δημιουργήθηκε στους χώρους γύρω από το φεστιβάλ, προκάλεσε την αντίδραση των τοπικών αρχών, που απαιτούν να παρθούν μέτρα. Ξέρουμε, ξέρουμε, σκέφτεστε τα δικά μας εδώ στην Ελλάδα και γελάτε, αλλά μην ξεχνάτε ότι δεν είμαστε κανονική χώρα, ενώ η Αγγλία είναι.

Οι αναφορές για τα όσα συνέβησαν στις 7 και 8 Ιουνίου, λένε ότι πάνω από 600 άνθρωποι έχασαν τις πτήσεις τους στο κοντινό αεροδρόμιο λόγω του κυκλοφοριακού χάους, ενώ κάποιοι η άφιξη  στους χώρους του φεστιβάλ για κάποιους είχε διάρκεια έξι και επτά ώρες.

Ο πρόεδρος του συμβουλίου της κοινότητας του Leicestershire, χαρακτήρισε το θέμα «απόλυτη καταστροφή» τονίζοντας παράλληλα ότι πρέπει να παρθούν μέτρα. «Οι διοργανωτές κάνουν συνήθως καλή δουλειά, αλλά αυτή τη φορά τα έκαναν θάλασσα. Κάτι πρέπει να αλλάξει αλλιώς θα πιέσω για την ακύρωση του την επόμενη φορά» είπε στο BBC.

«Νομίζω ότι με την επιστροφή στο τριήμερο και με καλύτερους χειρισμούς τα πράγματα θα είναι καλύτερα την επόμενη χρονιά» κατέληξε.

Το φετινό Download Festival περιελάβανε διπλή εμφάνιση από τους Metallica την Πέμπτη και το Σάββατο (8 και 10 Ιουνίου), με τους Bring me the Horizon και Slipknot να αποτελούν τους headliners της Παρασκευής και της Κυριακής αντίστοιχα. Η συνολική παρουσία των θεατών ξεπέρασε τις 130.000 για το φεστιβάλ που μαζί με το Hellfest αποτελούν τους πυλώνες των metal διοργανώσεων κάθε καλοκαίρι.


Όταν η νέα εποχή των Metallica… προσγειώθηκε στην Ελλάδα

Το κλαμπ του δισεκατομμυρίου: Taylor Swift, Metallica

O συγγραφέας του Trainspotting λέει ότι το Choose Life δεν ισχύει πλέον…

Το «Παραμύθι» του Stephen King γεννήθηκε μέσα στο βαθύ σκοτάδι της πανδημίας


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ