Καλά νέα για το «χαμένο» άλμπουμ των Slipknot
Music

Καλά νέα για το «χαμένο» άλμπουμ των Slipknot

Εδώ και πολλά χρόνια συζητάμε για την ενδεχόμενη κυκλοφορία του «χαμένου» άλμπουμ των Slipknot, με τίτλο Look Outside Your Window.

Το πρότζεκτ ήταν παράλληλο με τη δημιουργία του All Hope is Gone πίσω στο 2008 και σε αυτό συμμετείχαν κυρίως οι Clown, Corey Taylor, Jim Root και Sid Wilson την ώρα που περίμεναν τους υπόλοιπους να μπουν στη διαδικασία.

Και ενώ κατά καιρούς έχουμε δηλώσεις που κάνουν την κυκλοφορία να μοιάζει άμεση, το θέμα δεν προχωρά και λογικά ούτε και φέτος θα το ακούσουμε, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο της μπάντας με τη Roadrunner ολοκληρώθηκε και μπορούν πλέον να κάνουν ότι θέλουν. Όμως σύμφωνα με νέα συνέντευξη του Corey Taylor στο NME, ίσως η ώρα να πλησιάζει.

«Μίλησα με τον Clown γι’ αυτό τις προάλλες και λέει, “Ένας από τους λόγους που  δεν βγήκε είναι επειδή συνεχίζεις να κυκλοφορείς πράγματα και έρχονται σε αντίθεση με το πότε θέλω να το κυκλοφορήσω”! Και του είπα γιατί δεν μου το έλεγε νωρίτερα» είπε αρχικά ο Corey και συνέχισε.

«Νομίζω ότι έχει ημερομηνία κυκλοφορίας που μπορεί επιτέλους να κλειδώσει και του έχω υποσχεθεί ότι δεν θα κυκλοφορήσω τίποτα που θα το καταστρέψει. Νομίζω ότι θα είναι του χρόνου επιτέλους»

Υπάρχει ένα τραγούδι από αυτό το άλμπουμ που το έχουμε ακούσει. Είναι το Till’ We Die που μπήκε στην deluxe έκδοση του All Hope is Gone και από τότε παίζει ως outro όταν ολοκληρώνονται οι συναυλίες τους.


Τα 15 αγαπημένα μας άλμπουμ για το 2023 (μέχρι τώρα)

Οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Οι καλύτερες ταινίες των τελευταίων 25 χρόνων

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: