Jason Newsted: «Όποιος κράζει τον Lars Ulrich είναι ηλίθιος»
Music

Jason Newsted: «Όποιος κράζει τον Lars Ulrich είναι ηλίθιος»

Θέση για όσα ακούγονται κατά καιρούς για τον Lars Ulrich και τις ικανότητες του, πήρε ο Jason Newsted, που τον έχει ζήσει από πολύ κοντά για σχεδόν 15 χρόνια. Όπως είναι φυσικό, ο πρώην μπασίστας των Metallica είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Ulrich και ήταν έντονα επικριτικός προς όσους τον «θάβουν».

Στην ερώτηση λοιπόν για το τι έχει να πει σε όσους λένε ότι δεν είναι καλός μουσικός απάντησε: «Όποιος το λέει αυτό είναι ένας γαμημένος ηλίθιος. Δεν έχουν ιδέα για τι μιλάνε. Το βάθος σκέψης αυτού του τύπου, η διορατικότητά του, η κατανόησή του για το τι διάολο συνέβαινε όταν ήταν 21, 22, 23 ετών. Σοβαρά;»

Ο Newsted όμως δεν έμεινε εκεί. Συνέχισε λέγοντας ότι οι Metallica δεν θα είχαν φτάσει εδώ που είναι σήμερα χωρίς τον Ulrich. «Λοιπόν, αν δεν μπορεί να παίξει τα ίδια με τον Dave Lombardo ή όποιον στο διάολο διαλέγεις για σήμερα, τότε τι; Κοιτάξτε τι έχει καταφέρει, μωρέ. Μη μιλάτε γι’ αυτόν τον τύπο. Είναι πολύ πιο μπροστά από εσάς στα περισσότερα πράγματα. Σας το υπόσχομαι – σας το υπόσχομαι.

Αν δεν τον είχαμε και την ικανότητά του να προβλέπει, να γνωρίζει γεωγραφία, να καταλαβαίνει ποια χώρα και ποια πόλη και τι συμβαίνει γενικά, σε καμία περίπτωση οι Metallica δεν θα ήταν αυτό που είναι. Δεν υπάρχει περίπτωση! Άρα πρέπει να συγκρατηθείς, γιατί υπάρχουν πολλά περισσότερα από το να μπορείς απλά να χτυπήσεις ένα τύμπανο».

Ο Jason Newsted, ήταν μέλος των Metallica από το 1987 και αποχώρησε το 2001. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να δούμε την επιστροφή του σε πιο heavy μονοπάτια με τα άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει.


Oppenheimer: Το νέο trailer της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Το πρώτο επίσημο βίντεο των Metallica από την περιοδεία είναι εδώ

Οι Pantera έπαιξαν ξανά το πιο… ακραίο τραγούδι τους!

Τη διάλυσή τους ανακοίνωσαν οι Sum 41


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ