Η Hayley Williams έκραξε τρολ που της την έπεσαν για την αναβολή συναυλιών
Music

Η Hayley Williams έκραξε τρολ που της την έπεσαν για την αναβολή συναυλιών

Πριν από μερικές ημέρες οι Paramore ανέβαλαν τέσσερις συναυλίες τους, λόγω ασθένειας και στο μεταξύ επέστρεψαν στη σκηνή για να συνεχίσουν την πολύ επιτυχημένη περιοδεία τους για το νέο τους άλμπουμ.

Με αφορμή επικριτικά σχόλια που δέχτηκε για τις αναβολές, η Hayley Williams πέρασε στην αντεπίθεση βάζοντας στη θέση τους τα τρολ, που ανάμεσα σε άλλα της έλεγαν ότι οι Metallica και οι Iron Maiden δεν θα ανέβαλαν ποτέ συναυλίες τους. «Ούτε ο James Hetfield ούτε ο Bruce Dickinson θα σου κάνουν πίπ@ για αυτό» ήταν η απάντηση της.

Ένας άλλος έγραψε στην τραγουδίστρια των Paramore, ότι ο Dave Grohl είχε σπάσει το πόδι του και συνέχισε κανονικά την περιοδεία των Foo Fighters. Η απάντηση της ήταν αυτή: «Έχω μια λοίμωξη στους πνεύμονες, μαλακό σκατό! Όχι σπασμένο πόδι. Με το ένα μπορείς να τραγουδήσεις για 2 ώρες, με το άλλο δεν μπορείς. Αλλά μην ανησυχείς! Οι συναυλίες δεν ακυρώθηκαν, απλώς αναβλήθηκαν μια εβδομάδα. Ίσως θα έπρεπε να έρθεις σε μία από αυτές… όπως έκανε ο Dave».

Τέλος το γενικότερο σχόλιο της για όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια ήταν αυτό:

Τα… internet bros ενοχλούνται από την ασχολία μου με τη ροκ μουσική και όλα τα υποείδη της από το 2005. Το μόνο πράγμα που έχει αλλάξει είναι η πλατφόρμα από την οποία εκτοξεύουν την άγνοιά τους. Μην νομίζετε ότι τα αγαπημένα σας συγκροτήματα – metal ή punk ή άλλα – υποστηρίζουν τον περίεργο “incel” τρόπο ζωής σας .

Tόσα πολλά από αυτά τα συγκροτήματα έχουν σταθεί στο πλευρό μας και μας αντιμετωπίζουν με σεβασμό. Γιατί; Επειδή δεν απειλούνται από μια δεν απειλούνται από μία δυνατή γυναίκα που είναι το κεντρικό πρόσωπο σε μια μεγάλη μπάντα σε ένα εντελώς διαφορετικό είδος μουσικής».


Τα 15 αγαπημένα μας άλμπουμ για το 2023 (μέχρι τώρα)

Οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Οι καλύτερες ταινίες των τελευταίων 25 χρόνων

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: