To γράμμα του Dave Grohl στους οπαδούς των Foo Fighters μετά τις πρώτες συναυλίες
Music

To γράμμα του Dave Grohl στους οπαδούς των Foo Fighters μετά τις πρώτες συναυλίες

Η επιστροφή των Foo Fighters 15 μήνες μετά τον θάνατο του Taylor Hawkins είναι μία έντονα συναισθηματική εμπειρία. Συναισθήματα που δημιουργούνται ακούγοντας το νέο άλμπουμ της μπάντας, αλλά και βλέποντας πλάνα από τις πρώτες τους εμφανίσεις στη νέα αυτή εποχή.

Μετά τις δύο συναυλίες στη Γερμανία, που ήταν και οι μοναδικές στην Ευρώπη για αυτό το καλοκαίρι, ο Dave Grohl δημοσίευσε ένα γράμμα απευθυνόμενος στους οπαδούς για να τους ευχαριστήσει που το ζουν αυτό μαζί.

Γεια σας, έχει περάσει καιρός…

Τώρα που επιστρέψαμε από την πρώτη μας σειρά εμφανίσεων, ένιωσα υποχρεωμένος να απευθυνθώ σε εσάς και να σας ευχαριστήσω όλους που ήσασταν εκεί για εμάς. Κάθε βράδυ, όταν σας βλέπω να τραγουδάτε, με κάνει να τραγουδάω πιο δυνατά.

Όταν σας βλέπω να ουρλιάζετε, με κάνει να ουρλιάζω πιο δυνατά. Όταν βλέπω τα δάκρυα σας, με πιάνουν τα κλάματα. Και όταν βλέπω τη χαρά σας, μου φέρνει χαρά. Αλλά, σας βλέπω… και νιώθω ωραία που σας βλέπω, να συγκεντρώνουμε όλα αυτά τα συναισθήματα μαζί.

Γιατί το κάναμε πάντα μαζί. Ξανά και ξανά. Τα λέμε σύντομα.


Το νέο άλμπουμ των Avenged Sevenfold είναι όντως θεοπάλαβο

Αφήστε το νέο άλμπουμ των Foo Fighters να σας διαλύσει την ψυχή

Φόρεσε περικεφαλαία στο Alexander the Great o Dickinson

Σχεδόν 30 χρόνια μετά το Load των Metallica διχάζει πολύ λιγότερο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ