Ο Glenn Tipton απάντησε για πρώτη φορά στις κατηγορίες του KK Downing
Music

Ο Glenn Tipton απάντησε για πρώτη φορά στις κατηγορίες του KK Downing

Έντεκα χρόνια έχουν περάσει από την αποχώρηση του KK Downing από τους Judas Priest, με τον κιθαρίστα να μιλάει αρνητικά συνεχώς τα τελευταία χρόνια για τη μπάντα, αλλά τώρα έχουμε για πρώτη φορά την απάντηση του Glenn Tipton«Ποτέ δεν ήθελα να κάνω δημόσια αντιπαράθεση, από τότε που ο K.K. έφυγε από την μπάντα. Δεν είπα λέξη και το διατήρησα αυτό για δέκα χρόνια, αλλά έρχεται μία στιγμή που διαβάζεις πράγματα που είπε και είναι εντελώς τρελά. Είναι ώρα πω κάτι γιατί λέει πράγματα που πραγματικά δεν θα έπρεπε. Δεν είναι δίκαια» δηλώνει ο Tipton σε συνέντευξη του στο Guitar World που αναμένεται να δημοσιευθεί ολόκληρη σύντομα.

«Έχει υπονοήσει ότι αποτελούσε την κινητήριο δύναμη στην μπάντα. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι Priest ήταν πάντα πέντε μέλη που δούλευαν μαζί. Δεν υπήρχε ένα άτομο που οδηγούσε. Έχει πει πολλά πράγματα που στόχο είχαν να μας εκνευρίσουν για να απαντήσουμε και και για πολύ καιρό δεν το κάναμε. Αρκετά ως εδώ, έχω πολλά να πω» τονίζει ο Glenn που το 2018 ανακοίνωσε ότι πάσχει από Πάρκινσον και από τότε οι εμφανίσεις του στη σκηνή είναι σπάνιες και όταν συμβαίνουν είναι μόνο για το encore της συναυλίας.

Ο Tipton στάθηκε ιδιαίτερα στην κατηγορία του Downing, ότι η απόδοση του στη σκηνή επηρεαζόταν από το αλκοόλ.  «Όλο ξέρουν ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι οπαδοί δεν είναι χαζοί και με βλέπουν να παίζω εδώ και 50 χρόνια σε ολόκληρο τον κόσμο. Μπορεί να έπινα κανά-δυο μπύρες στη σκηνή, αλλά αυτό είναι όλο. Ποτέ δεν επηρεάστηκε η απόδοση μου και το ξέρει αυτό».

Και μπορεί μέχρι στιγμής όσα διαβάσατε να μην αποτελούν καμία έκρηξη οργής όμως είχε να πετάξει και το καρφάκι του για τις ικανότητες του Downing ως κιθαρίστα: «Έκανα πολλές διορθώσεις για να κάνω τα leads του να ακούγονται αξιοπρεπή».

O Glenn Tipton κλείνει τη συνέντευξη του επαναλαμβάνοντας ότι o KK Downing έφυγε μόνος του από το συγκρότημα και δεν κατάφεραν να τον μεταπείσουν: «Ποτέ δεν θα μίλαγα για τον Ken με αυτό τον τρόπο. Οι κατηγορίες του όμως γίνονται όμως όλο και πιο χαζές και έχω το δικαίωμα να απαντήσω. Αυτός έφυγε από το συγκρότημα. Δεν καταφέραμε να τον πείσουμε να μείνει. Και μετά με κατηγόρησε ότι έκανα διάλειμμα έξι ετών για να γράψω δύο σόλο άλμπουμ. Έκανα τα σόλο άλμπουμ επειδή εκείνο το διάστημα δεν είχαμε δραστηριότητες αφού ο Rob έκανε τα δικά του σόλο πράγματα».

Οι Judas Priest θα επιστρέψουν στη χώρα μας στις 15 Ιουλίου για μία εμφάνιση στο Release Athens. Το πλάνο τους να ανέβουν στη σκηνή με τέσσερα μέλη εγκαταλείφθηκε γρήγορα μετά τις αντιδράσεις των οπαδών, έτσι ο Andy Sneap θα είναι κανονικά μαζί τους.


Διαβάστε ακόμα: 

Ένα σπάνιο κομμάτι ροκ ιστορίας ενώθηκε 55 χρόνια μετά

Το Number of the Beast κυκλοφορεί σε κασέτα για τα 40 χρόνια!

Mark Lanegan: Έφυγε από τη ζωή o τραγουδιστής των Screaming Trees


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ