Οι φωτογραφίες που δείχνουν τη λαοθάλασσα που... βούλιαξε την πλατεία νερού στους Slipknot
Music

Οι φωτογραφίες που δείχνουν τη λαοθάλασσα που… βούλιαξε την πλατεία νερού στους Slipknot

Εδώ και καιρό ξέραμε ότι το μεγαλύτερο πλήθος στο Release Athens, αναμενόταν την τελευταία ημέρα, που υποδεχθήκαμε τους Slipknot μετά από 11 χρόνια ξανά στην Ελλάδα.

Οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν απόλυτα και το συγκρότημα συγκέντρωσε το μεγαλύτερο κοινό που τους έχει δει ποτέ στη χώρα μας, με τις εκτιμήσεις να λένε για πάνω από 17.000 ανθρώπους. Η πλατεία νερού είναι ένας εξαιρετικός χώρος που μας έχει χαρίσει πολλές εξαιρετικές στιγμές και το βράδυ του Σαββάτου μάθαμε και τα όρια της, αφού όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, γέμισε από την μία άκρη στην άλλη.

Και το κοινό δεν πήγε την τελευταία στιγμή, αλλά τίμησε όλα τα συγκροτήματα. Την ώρα που οι Jinjer βγήκαν στη σκηνή στις 19.30 το απόγευμα ήδη πάνω από 12.000 άνθρωποι βρίσκονταν στο χώρο και για τους Sepultura είχε ήδη το 90% του συνολικού κοινού που παρακολούθησε την τελευταία ημέρα του Release Athens.

slipknot release athens slipknot slipknot slipknot slipknot slipknot


H στιγμή που η πλατεία νερού εκτoξεύθηκε στο Spit it Out των Slipknot

Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!

Marvel: Δύο ταινίες Avengers και όλο το πρόγραμμα του MCU

Walking Dead: Ρικ και Μισόν επιστρέφουν με νέα σειρά


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ