Η Evan Rachel Wood μιλάει για την κακοποίηση και τον Marilyn Manson
Music

Η Evan Rachel Wood μιλάει για την κακοποίηση και τον Marilyn Manson

«Είμαι εδώ για να μιλήσω για τον Brian Warner, που είναι γνωστός στον κόσμο ως Marilyn Manson» λέει η Evan Rachel Wood στις πρώτες στιγμές του trailer για το Phoenix Rising. Το ντοκιμαντέρ του HBO Max θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου και θα αποτελείται από δύο μέρη, με την ηθοποιό να εξομολογείται την εμπειρία της και να ξετυλίγει το κουβάρι της κακοποίησης που υποστηρίζει ότι δέχθηκε από τον Manson.

To ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Sundance και καταγράφει την προσπάθεια της Wood να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη ο τραγουδιστής για τα όσα πέρασε η ίδια αλλά και οι υπόλοιπες γυναίκες που τον κατηγορούν για κακοποίηση. Κεντρικό μέρος του Phoenix Rising αποτελούν οι ενέργειες που έγιναν για να αλλάξει ο νόμος στην Καλιφόρνια και να μεγαλώσει το διάστημα μετά από το οποίο παραγράφονται τα αδικήματα κακοποίησης στην πολιτεία.

Η Evan Rachel Wood ήταν η πρώτη γυναίκα που κατονόμασε δημόσια τον Manson ως τον άνθρωπο που την κακοποιούσε στο διάστημα που είχαν σχέση. Ο τραγουδιστής αρνήθηκε όλες της κατηγορίες και νομικά η υπόθεση δεν έχει προχωρήσει ακόμα, ενώ από τότε πολλές γυναίκες έχουν βγει μπροστά με αντίστοιχες κατηγορίες. Δείτε το trailer στο βίντεο που ακολουθεί.


Διαβάστε ακόμα: 

Ένα σπάνιο κομμάτι ροκ ιστορίας ενώθηκε 55 χρόνια μετά

Το Number of the Beast κυκλοφορεί σε κασέτα για τα 40 χρόνια!

Mark Lanegan: Έφυγε από τη ζωή o τραγουδιστής των Screaming Trees


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ