Δημοσίευμα-βόμβα για επιστροφή των Linkin Park το 2025
Music

Δημοσίευμα-βόμβα για επιστροφή των Linkin Park το 2025

Λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη του τραγουδιστή των Orgy, για το ενδεχόμενο επιστροφής των Linkin Park με γυναίκα στο μικρόφωνο, έρχεται ένα δημοσίευμα από το Billboard να ρίξει ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά. Και αυτό γιατί πολύ απλά, αν δεν υπήρχε βάση και πληροφόρηση, το billboard δεν θα έγραφε τίποτα.

Γράφει λοιπόν το site, ότι η εταιρεία που κλείνει τις συναυλίες του συγκροτήματος, εξετάζει αυτή την εποχή το ενδιαφέρον για εμφανίσεις που θα γίνουν μέσα στο 2025 και θα περιλαμβάνουν και φεστιβάλ.

Το ρεπορτάζ λέει ότι από την μπάντα εμπλέκονται οι Mike Shinoda, Brad Delson και Dave Farrell, χωρίς όμως να γίνεται αναφορά στον ντράμερ, Rob Bourdon και τον Joe Hahn, κάτι που μας κάνει μεγάλη εντύπωση. Τονίζεται επίσης, ότι στο μικρόφωνο θα είναι γυναίκα τραγουδίστρια, χωρίς όμως κάτι πιο συγκεκριμένο.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν όλα αυτά για τους Linkin Park, που παραμένουν ανενεργοί συναυλιακά μετά τον θάνατο του Chester Bennington και έχουν εστιάσει σε επανακυκλοφορίες αλλά και ακυκλοφόρητο υλικό της εποχής του Chester.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.