Επιστρέφουν με γυναίκα στο μικρόφωνο οι Linkin Park;
Music

Επιστρέφουν με γυναίκα στο μικρόφωνο οι Linkin Park;

Το μέλλον των Linkin Park παραμένει άγνωστο, μετά τον θάνατο του Chester Bennington το 2017, με την μπάντα να παραμένει ανενεργή σε συναυλιακό και δισκογραφικό επίπεδο. Παρόλα αυτά είχαμε κάποιες κινήσεις, με τις κυκλοφορίες ακυκλοφόρητων τραγουδιών, όμως ο Mike Shinoda με τις κατά καιρούς δηλώσεις του, πάντα τονίζει ότι τα μέλη έχουν επαφή χωρίς να ξεκαθαρίζει αν είναι στα σκαριά κάποια κίνηση.

Τώρα, ίσως να έχουμε εξελίξεις, που δεν έρχονται όμως από επίσημα χείλη, έτσι προς το παρόν κρατάμε μικρό καλάθι. Η πληροφορία έρχεται από τον τραγουδιστή των Orgy, που παραχώρησε συνέντευξη στο Wired In The Empire και η κουβέντα πήγε στους Linkin Park. 

«Πολύ cool τύποι και προφανώς σπουδαία μπάντα. Είναι πολύ καιρό στο προσκήνιο και ακόμα συνεχίζουν. Θα είναι δύσκολα χωρίς τον Chester, αλλά θα δούμε. Έχω ακούσει ότι έχουν μία γυναίκα τραγουδίστρια τώρα. Αυτό έχω μάθει» είπε ο Jay Gordon σαν να είναι το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο και όχι μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΔΗΣΗ.

Στη συνέχεια προσπάθησε να το μαζέψει λίγο, αλλά άντε να το μαζέψεις. «Μην μου αποδώσετε την ατάκα. Δεν είμαι σίγουρος ποιος θα είναι τραγουδιστής, αλλά άκουσα ότι θα είναι γυναίκα. Ίσως προσπαθήσουν να προχωρήσουν έτσι. θα έχει ενδιαφέρον».

Και τώρα λοιπόν περιμένουμε να δούμε αν αυτή η πληροφορία θα βγει αληθινή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.