Δεν ήρθαv στην Αθήνα τρία μέλη των Wu-Tang Clan - Κανονικά η εμφάνιση, επιστρέφει χρήματα το Release σε όσους δεν πάνε
Music

Δεν ήρθαv στην Αθήνα τρία μέλη των Wu-Tang Clan – Κανονικά η εμφάνιση, επιστρέφει χρήματα το Release σε όσους δεν πάνε

Απρόοπτο της τελευταία στιγμής με την εμφάνιση των Wu-Tang Clan στο Release Athena. Το συγκρότημα ήρθε στην Ελλάδα χώρος τρία από τα σημαντικότερα μέλη του, τους GZA, Method Mad και Ghostface Killah, χωρίς να δώσει καμία εξήγηση για την απουσία τους.

Όπως ανακοίνωσε το Release Athens όποιος δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί κανονικά μπορεί να ζητήσει επιστροφή χρημάτων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες:

Φίλες και φίλοι του Release Athens,

Μόλις ενημερωθήκαμε ότι κατέφθασε και η τελευταία πτήση που θα μετέφερε μέλη των Wu-Tang Clan. Ανάμεσα σε αυτούς που τελικά ήρθαν στην Αθήνα δεν συμπεριλαμβάνονται οι εξής:

Clifford Smith
Dennis Coles
Gary Glice

Μέχρι στιγμής, δεν μας έχει δοθεί καμία εξήγηση για τους λόγους για τους οποίους δεν ήρθαν οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες. Το show θα πραγματοποιηθεί κανονικά με τα υπόλοιπα μέλη των Wu-Tang Clan, με τη μπάντα που τους συνοδεύει, καθώς και με τους καλλιτέχνες που απαρτίζουν το lineup της ημέρας.

Ενημερώνουμε πως όποιος ή όποια δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει την ημέρα, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί, έχει τη δυνατότητα να μην κάνει χρήση του εισιτηρίου του και να αποζημιωθεί.

Όροι και τρόπος αποζημίωσης θα ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία για την οποία ουδεμία ευθύνη φέρουμε δεδομένου πως το Release Athens Festival έκλεισε και πλήρωσε την εμφάνιση των Wu-Τang Clan στην Ελλάδα, με την πλήρη σύνθεσή τους. Μέχρι και αυτή τη στιγμή, τα δωμάτια που έχουν κρατηθεί στα επιλεγμένα ξενοδοχεία είναι στα ονόματα όλων των μελών του συγκροτήματος.

Επίσης, όπως ρητά μας ζητήθηκε, η διαφήμιση της εμφάνισής τους έγινε με υλικό που μας παραχωρήθηκε από τους ίδιους (φωτογραφία, βιογραφικό, Δελτίο Τύπου κ.λπ.), στο περιεχόμενο του οποίου περιλαμβάνονται και τα 9 μέλη του συγκροτήματος.

Η ευθύνη για τη συμμετοχή ή όχι στο σημερινό show βαρύνει αποκλειστικά τους ίδιους.


Τα 15 αγαπημένα μας άλμπουμ για το 2023 (μέχρι τώρα)

Οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Οι καλύτερες ταινίες των τελευταίων 25 χρόνων

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ