Clutch: Ακούστε το νέο τους single
Music

Clutch: Ακούστε το νέο τους single

Ένα μήνα και κάτι πριν την επιστροφή τους στην Ελλάδα για το Release Athens, οι Clutch παρουσίασαν ένα ακόμα single μέσα από τη νέα τους δουλειά. Ο τίτλος του είναι We Strive For Excellence και ακολουθεί το Red Alert (Boss Metal Zone) που είχε κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

Το νέο άλμπουμ της μπάντας αναμένεται σίγουρα μέσα στη χρονιά που διανύουμε, όμως προς τον παρόν δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες. Η τελευταία τους δουλειά, το Book of Bad Decisions, είχε κυκλοφορήσει πίσω στο 2018 και αυτό είναι το μεγαλύτερο δισκογραφικό κενό στην καριέρα τους.

Οι Clutch θα παίξουν στo Release Athens στις 19 Ιουλίου σε ένα τρομερό line-up μαζί με τους Hellacopters και τους Blues Pills.  Την ημέρα ανοίγουν οι Deaf Radio και ΛΔΛΜ. Περισσότερα εδώ.

https://youtu.be/rD5Une5FD4A

Η έμπνευση για το Red Alert (Boss Metal Zone) προήλθε από μία θεωρία συνομωσίας που ξεκίνησε από την Ιταλία στις αρχές του 2021 και αφορούσε τα εμβόλια για τον covid. Ήταν ένα σχεδιάγραμμα που σύμφωνα με τους συνομωσιολόγους αποτελούσε απόδειξη ότι τα εμβόλια περιλαμβάνουν 5G τσιπάκια, αλλά τελικά και προς μεγάλη… έκπληξη όλων, κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. Το σχεδιάγραμμα ήταν απλά ένα πετάλι κιθάρας της Boss, το Metal Zone.

Όπως εξηγεί ο Neil Fallon, αυτή η υπόθεση του θύμισε πολύ κάτι που θα έγραφε ο Philip K. Dick, έτσι το προσέγγισε με αυτό τον τρόπο στιχουργικά, αλλά και οπτικά μέσω του βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.


Τι λέει το Release για το φιάσκο των Bauhaus

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε

Οι Foo Fighters θα τιμήσουν τον Taylor Hawkins με δύο συναυλίες

Joker: Το σίκουελ ανακοινώθηκε – Έτοιμο το σενάριο!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ