Τα ονόματα των καλλιτεχνών και συγκροτημάτων που μπαίνουν φέτος στο Rock and Roll Hall of Fame ανακοινώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια της προβολής του American Idol. Θα πρέπει βέβαια μέχρι τώρα να έχουμε καταλάβει ότι αυτό το Hall of Fame μόνο στο όνομα είναι Rock and Roll, έτσι δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε και τόσο με το ποιοι μπαίνουν και ποιοι όχι.
Ας πούμε το κεντρικό όνομα της φετινής… σοδειάς είναι η Cher, ενώ βλέπουμε και την Mary J. Blidge. Και οι δύο τους έρχονται από εντελώς διαφορετικούς κόσμους σε σχέση με το Ozzy ας πούμε που μπαίνει ξανά αυτή τη φορά ως σόλο καλλιτέχνης (είχε προηγηθεί η ένταξη του με τους Black Sabbath).
Αυτά είναι τα συνολικά 16 ονόματα που μπήκαν φέτος. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή το φθινόπωρο.
Performer Category:
Mary J. Blige
Cher
Dave Matthews Band
Foreigner
Peter Frampton
Kool & The Gang
Ozzy Osbourne
A Tribe Called Quest
Musical Influence Award:
Alexis Korner
John Mayall
Big Mama Thornton
Musical Excellence Award:
Jimmy Buffett
MC5
Dionne Warwick
Norman Whitfield
Ahmet Ertegun Award:
Suzanne de Passe
Οι While She Sleeps μαζί με τους Gojira και τους Lacuna Coil στο Release Athens
Γιατί τα επιτυχημένα single μένουν πολύ παραπάνω στα charts στην εποχή μας
Κοντά στο Sold Out η συναυλία των Metallica – Περιορισμένα τα εισιτήρια για το General Sale
Metallica: Το «Black Album» έγινε 20 φορές πλατινένιο – Βροχή από νέες πιστοποιήσεις από τη RIAA
Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.