O Bruce Springsteen διαψεύδει τις φήμες για απόσυρση: «Δεν τα παρατάμε και δεν κάνουμε αποχαιρετιστήριες περιοδείες»
Music

O Bruce Springsteen διαψεύδει τις φήμες για απόσυρση: «Δεν τα παρατάμε και δεν κάνουμε αποχαιρετιστήριες περιοδείες»

Στις επίμονες φήμες των τελευταίων μηνών, που τον θέλουν να αποσύρεται με μία αποχαιρετιστήρια περιοδεία, απάντησε ο Bruce Springsteen, πάνω στη σκηνή την ώρα που εμφανιζόταν μαζί με την e-street band στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

«Το κάνουμε αυτό εδώ και 50 χρόνια και δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Δεν κάνουμε αποχαιρετιστήριες περιοδείες και τέτοιες χαζομάρες. Χριστέ μου» είπε αρχικά το «Αφεντικό».

«Με τίποτα. Να πούμε αντίο σε τι; Σε χιλιάδες ανθρώπους που φωνάζουν το όνομα μας; Ναι καλά, θέλω να πω αντίο σε αυτό» είπε και με το χέρι του έκανε κίνηση να ακούσει το κοινό που φυσικά αποδοκίμασε το ενδεχόμενο απόσυρσης. «Αυτό είναι. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται. Δεν πάω πουθενά» κατέληξε.

Οι φήμες ξεκίνησαν από το 2023, όταν λόγω προβλημάτων υγείας, ο Springsteen ακύρωσε μία σειρά εμφανίσεων, ενώ και φέτος χρειάστηκε να μεταφέρει τρεις συναυλίες στην Ευρώπη για το 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.