Bruce Dickinson: «Αν δεν μπορώ να τραγουδήσω να επιλέξω τον αντικαταστάτη μου στους Iron Maiden»
Music

Bruce Dickinson: «Αν δεν μπορώ να τραγουδήσω να επιλέξω τον αντικαταστάτη μου στους Iron Maiden»

Τι θα έκανε ο Bruce Dickinson αν ένιωθε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του στους Iron Maiden; Ο τραγουδιστής της μπάντας, μιλώντας στην Daily Star τόνισε ότι με τις ευλογίες του θα ήθελε οι υπόλοιποι να συνεχίσουν με αντικαταστάτη!

«Αν αύριο νιώσω ότι δεν μπορώ να τραγουδήσω πάνω από τέσσερα τραγούδια, θέλω οι υπόλοιποι να συνεχίσουν και εγώ να επιλέξω τον αντικαταστάτη μου. Θα τραγουδάω που και που αλλά ο αντικαταστατής μου θα κάνει την υπόλοιπη δουλειά.

«Δες τον Keith Richards, που έχει αρθρίτιδα. Δεν είναι σε top κατάσταση κάθε μέρα αλλά έχει υποστήριξη από άλλους κιθαρίστες. Είναι όμως οι Rolling Stones και κανείς δεν τσαντίζεται. Όπως και να έχει, τίποτα από όσα είπα δεν θα συμβεί» κατέληξε ο Bruce Dickinson.

Όσο για το αν θα του άρεσε η ιδέα μία εμφάνισης με ολογράμματα όπως στην περίπτωση των ABBA, τόνισε ότι δεν βλέπει κανένα νόημα σε αυτό χαρακτηρίζοντας το… hello on earth.

Περιττό να πούμε ότι οι Iron Maiden είναι ακόμα σε εξαιρετική κατάσταση παρά τα χρόνια τους. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν οι headliners στο Download Festival, ενώ τους περιμένουμε και στην Ελλάδα για μία τεράστια συναυλία στο ΟΑΚΑ.


Τι λέει το Release για το φιάσκο των Bauhaus

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε

Οι Foo Fighters θα τιμήσουν τον Taylor Hawkins με δύο συναυλίες

Joker: Το σίκουελ ανακοινώθηκε – Έτοιμο το σενάριο!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ